Du kan godt være stærk og modig og samtidig meget meget træt!

Du kan være fysisk, psykisk og mentalt træt – og det hele på én gang. Det er ok. Det er naturligt. Du er menneske!

Når du står i noget svært, uoverskueligt, sorgfuldt, smertefuldt, voldsomt og ja, samtidig udviklende på den hårde måde, så bruger du massive mængder energi.

I en skilsmisse skal du holde så mange bolde i luften og forholde dig til så meget følelsesmæssigt og praktisk: Dine børns tarv, samvær med dem, deling af hus, bil, hund, møbler, økonomi, din sorg, din smerte, dit virvar af følelser, din utryghed, din ex-mand eller ex-kone, juraen, rettigheder og forpligtelser….

Er du træt?

Klart du bliver træt. Giv nu dig selv lov til det.

Tag pauser, gør noget andet lidt eller gør intet andet end at trække vejret for en stund.

I min egen skilsmisse proces har det virkelig været så nødvendigt, at minde mig selv om det med pauser. Jeg ville gerne handle og være i kontrol og på forkant og alt det der. Jeg famlede indimellem efter løsninger, knoklede på og slugte mere mentalt, end hvad godt er.

Du kender det helt sikkert. Og du mærker sikkert også, at det kræver hvil og opladning at kunne holde til det.

Vær ikke så bange for, at du aldrig kommer op og igang igen, hvis du sætter eller ligger dig. Kan du komme op igen? Selvfølgelig kan du det!

Du skal blot hente energi, tømme ud og gøre plads. Ikke blive ved med at overhøre dig selv. Du kan ikke give fra et overskud, du ikke har. Så brænder du ud!

Jeg ved godt, at du ikke, midt i en skilsmisse og krise, kan trække stikket flere måneder og tage på retreat til sydens sol, indtil du er fuldt opladet.

Men du kan være bevidst omkring de små pauser, hvilene, hvad der gør dig godt, og hvad der dræner dig.

Hvil og pauser er på ingen måde det samme som at give op. Tværtimod, det er klogskab og ansvar.

Det er lettere sagt end gjort, jeg ved det. Så tøv endelig ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for en kompetent vejviser i din proces med at rejse dig ud af din skilsmisse.

Du kan også følge mig på Facebook og Instagram hvis du har lyst.

Alt det bedste
Maria

Pin It on Pinterest

Share This