Sådan kommer du videre efter skilsmisse og brud har jeg valgt at kalde denne post. Det er nemlig meget vigtigt, at du får hjælp og inspiration til denne proces .At opleve en skilsmisse og et brud er, for langt de fleste, en af livets mest smertefulde og udfordrende oplevelser.

Det kan føles som om, jorden bliver revet væk under dine fødder, og du står tilbage i ruinerne af det, der engang var.

Men selvom det kan virke som en uoverkommelig opgave, er det muligt at komme videre og genopbygge dit liv på en sund og meningsfuld måde.

 

Sådan kommer du videre efter skilsmisse

 

Der er ikke to mennesker, der er ens og heller ikke to parforhold og skilsmisser. Det er vigtigt, du ved, at der er individuelle faktorer, der spiller ind på, hvordan du takler en skilsmisse og et brud og dermed, hvordan og hvor hurtigt, du kommer godt videre.

De individuelle faktorer er vigtige at tage hensyn til, og det er også derfor, det er så afgørende og virkelig godt, at du får individuel støtte og hjælp.

Der er selvfølgelig også ting, der er vigtige for alle i forhold til at komme videre efter en skilsmisse.

Her, i det følgende, vil jeg nævne nogle af de ting, der vil hjælpe dig med at få det rigtig godt igen.

 

Tillad dig at sørge

 

Det er vigtigt, at tillade dig selv at føle alle de følelser, der følger med en skilsmisse og et brud. Tillad dig selv at sørge over de tab, du har lidt. I skilsmisse er der oftest flere tab, for du mister ikke kun din ægtefælle, dit parforhold, din kæreste, men også hele din virkelighed, som du kendte den.

Det er vigtigt, at du giver dig selv lov til at føle vreden, tristheden og ensomheden. Det er en naturlig del af helingsprocessen at bearbejde dine følelser.

 

Søg erfaren støtte og hjælp

 

 

Det er vigtigt at tage dig tid til at passe på dig selv i den svære tid. Gør ting, der får dig til at føle dig godt tilpas og giver dig bare lidt glæde. Om det er at dyrke motion, læse en bog eller tage et varmt bad. Selvpleje er en vigtig del af helingsprocessen og vil hjælpe dig med at genfinde din styrke og dit selvværd.

 

Reflekter og lær

 

Når du har fået nogenlunde ro på dit nervesystem og ren faktisk kan tænke en klar tanke, så brug også denne livskrise til at reflektere over dine egne mønstre. Spørg dig selv om, hvad du kan lære af din skilsmisse. Hvad har du lært om dig selv og dine behov i et forhold? Hvad vil du gerne have anderledes i fremtiden? At reflektere over disse spørgsmål kan hjælpe dig med at vokse og udvikle dig som person.

 

Se fremad

 

Selvom det kan være fristende at dvæle ved fortiden, er det vigtigt at se fremad og fokusere på dine muligheder og drømme for fremtiden. Hvordan kan du skabe et liv, der er meningsfyldt og opfyldende for dig selv? Hvad er dine mål og drømme for fremtiden? At reflektere over disse spørgsmål og arbejde dig henimod det, du kommer frem til, kan hjælpe dig med at komme videre og finde glæde og lykke igen.

 

At komme videre efter skilsmisse og brud er en proces

 

At komme videre efter skilsmisse og brud er en proces over tid. Ved at tillade dig selv at føle dine følelser, søge den rette hjælp og støtte, tage dig tid til selvpleje, reflektere og se fremad, kan du begynde at genopbygge dit liv og finde lykke igen.

Husk du er ikke alene og der er lys forenden af tunnelen.

Vil du rykke dig og komme rigtig godt videre efter din skilsmisse og brud, så er du velkommen her.

Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder og mænd, og hjælper også gerne dig.

Du er velkommen til at se mere om, hvad jeg tilbyder her

Glæder mig til at møde dig

Kærligst Maria

Sådan kommer du videre efter skilsmisse og brud

Sådan kommer du videre efter skilsmisse og brud

 

 

Pin It on Pinterest

Share This