Parterapi

Kærlighed, passion, tid til hinanden & dejlige oplevelser.

Kærlighed, passion, tid til hinanden og dejlige oplevelser

Vi ønsker alle sammen et liv med kærlighed, passion, tid og dejlige oplevelser med dem, vi elsker.
Vi har brug for kærlighed i vores liv, Vi har brug for at mærke den fra andre, og vi har brug for at give den til andre. Det er en del af at være et lykkeligt menneske.
Desværre sker der ofte det, at livet kører derudad. Hverdag, arbejde, børn og pligter fylder- Vi glemmer at prioritere hinanden, give hinanden kærlighed og opmærksomhed. Vi glemmer at vores parforhold faktisk er det vigtigste for, at alt andet i livet fungerer. Når vi føler os elsket, set og værdsatte i vores kærlighedsrelationer, kan vi så meget mere ift. vores børn og arbejde.
Måske er I der, hvor der er gået for meget hverdag i den; hvor jeres parforhold er blevet mere et kollegialt samarbejde; hvor passionen og erotikken er forsvundet; hvor I skændes meget eller måske kommunikerer mindst muligt og hvor I måske ikke mere kan mærke, hvorfor det egentlig er, at I er sammen.
Når I, som par, føler I er gledet fra hinanden kan det virke uoverskueligt og uopnåeligt at tro på, at I kan få det rigtig godt sammen igen.
Men det kan I! Hvis I vil! Og jeg vil meget gerne hjælpe jer.
Parterapi er alt andet end pinligt, skamfuldt og tungt. At erkende, at I har brug for hjælp til at få det rigtig godt sammen igen og søge den hjælp, er ansvarsfuldt og respektfuldt overfor jer selv, hinanden og jeres eventuelle børn.
I skylder jer selv og hinanden at gøre alt, hvad I kan for at få et dejligt parforhold. I fortjener kærligheden og ofte skal der ikke så meget til, for at gøre en stor forskel.
Jeg tilbyder jer de mest effektive redskaber, tilgange og strategier, og jeg gør det så håndterbart og lige-til-at-gå-til som muligt.
I vil hos mig opleve en omsorgsfuld, indlevende tilgang krydret med humor og med kærlige spark bagi, når det er nødvendigt.
Parterapi behøver ikke at være indviklet. Det er tværtimod udviklende og glædesfyldt.
Jeg glæder mig til at møde jer.

Læs meget mere om onlineterapi her.

 

Nedestående er en udtalelse fra et af de par, jeg har haft i parterapi hos mig, og det beskriver rigtig godt lige præcis den store forandring, der kan ske, hvis I tør og er villige til at kigge på jeres parforhold og arbejde med det. Henriette og Lars stod foran skilsmisse og nu lever sammen i et kærligt, løftende og energifyldt parforhold, der ikke kun gavner dem som par, men hele familien.

|

Vi kom som et par til Maria og var i en skilsmisse krise. Vi havde ingen forståelse for hinandens perspektiver og lyttede ikke til hinanden, men var kørt fast i gamle ubevidste mønstrer. Maria fik på hendes kærlige og omsorgsfulde måde, stillet de “ rigtige” spørgsmål, så vi kunne reflektere og skabe forståelse i både os selv, men ikke mindst hinanden. Maria er energifyldt, som smitter. Men samtidig er hun nede på jorden og formår at tilpasse hendes terapi til, hvem der sidder overfor hende. Maria var god til at se og høre os begge to både som mand og kvinde, som par og som familie. Maria formåede, at skabe nyt lys og energi til vores ægteskab og i stedet for en skilsmisse, blev der nyskabt kærlighed imellem os og en stor taknemmelig overfor hinanden, og de udfordringer vi som par har. Maria er enormt fagligt dygtig. Hun ved meget om familiemæssige dynamikker, som hun på en fin måde inspirerer med i relevante situationer. Maria er en engageret, nærværende og personlig terapeut som vi, både min mand og jeg, kun kan anbefale. Ikke kun når eller hvis man er i krise, men også for at vedligeholde det gode i ens parforhold og blive klogere på sig selv og hinanden. Maria formår at få det bedste frem i os og jeg kan kun på det varmeste anbefale Maria

Henriette (38) & Lars (44).

4 sessions a 1-1,5 time

Skal bruges indenfor 40 dage
€1.073

8.000kr

8 sessions a 1-1,5 time

Skal bruges indenfor 70 dage
€1.985

14.800kr

Pin It on Pinterest

Share This