Jeg har i alt for mange år har været fastlåst i negative tankemønstre og har ad flere omgange gået hos psykolog og terapeuter. Mit forløb hos Maria har dog først virkelig for alvor rykket noget i mig og lavet en stor positiv forandring i mit liv.
Jeg mange flere rigtig gode dage, jeg er meget mere glad og positiv, og jeg har fået en ny forståelse for mig selv og redskaber, der virkelig virker.
Maria er fantastisk sød, sjov, omsorgsfuld og meget direkte. Hun kalder en spade for en spade og en skovl for en skovl. Og det er noget af det bedste ved Maria. Hun pakker ikke tingene ind og VIL virkelig have at jeg rykker mig. Og det har jeg i den grad gjort.
Jeg vil på det varmeste og til enhver tid anbefale Maria.

Mette, 54 år.


Vi kom som et par til Maria og var i en skilsmisse krise. Vi havde ingen forståelse for hinandens perspektiver og lyttede ikke til hinanden, men var kørt fast i gamle ubevidste mønstrer. Maria fik på hendes kærlige og omsorgsfulde måde, stillet de “ rigtige” spørgsmål, så vi kunne reflektere og skabe forståelse i både os selv, men ikke mindst hinanden. Maria er energifyldt, som smitter. Men samtidig er hun nede på jorden og formår at tilpasse hendes terapi til, hvem der sidder overfor hende. Maria var god til at se og høre os begge to både som mand og kvinde, som par og som familie. Maria formåede, at skabe nyt lys og energi til vores ægteskab og i stedet for en skilsmisse, blev der nyskabt kærlighed imellem os og en stor taknemmelig overfor hinanden, og de udfordringer vi som par har. Maria er enormt fagligt dygtig. Hun ved meget om familiemæssige dynamikker, som hun på en fin måde inspirerer med i relevante situationer. Maria er en engageret, nærværende og personlig terapeut som vi, både min mand og jeg, kun kan anbefale. Ikke kun når eller hvis man er i krise, men også for at vedligeholde det gode i ens parforhold og blive klogere på sig selv og hinanden. Maria formår at få det bedste frem i os og jeg kan kun på det varmeste anbefale Maria.

Henriette & Lars, 38 – 44 år.


Da jeg pludselig havnede i mit livs største krise, læste jeg tilfældigt en artikel om Maria, og tænkte, hende skal jeg havde ringet til. (Jeg smider aldrig det blad ud)

Jeg er 57 år har været gift med min mand i 32 år, da han pludselig meddeler mig, at han vil skilles. At han havde fundet en anden fortalte han mig ikke, det fik jeg af vide af omveje ca. en måned efter bruddet. Jeg var meget langt nede og ude af mig selv af fortvivlelse, var knust, følte mig ført bag lyset og vraget.

Jeg har siden bruddet haft samtaler med Maria i et intensivt forløb, og er det stadig. Det har været vigtig for mig, at have en professionel at tale med om alt det, der var svært i sådan en proces at rejse sig igen. Hun har hjulpet mig rigtig meget. Jeg tør næsten ikke tænke på, hvad jeg kunne havde fundet på at gøre af dumme ting, hvis jeg ikke havde haft hende ved min side til at guide mig. Maria er kærlig, lyttende og omsorgsfuld. Samtidig er hun også meget kontant og siger det, hun mener, og ikke nødvendigvis det, du gerne vil høre. Det er rigtig vigtigt i en svær situation at blive guidet. Maria har lært mig rigtig mange teknikker til at takle svære tanker og følelser. Har det været hårdt? Ja, men hold da op, hvor er jeg kommet langt på bare fem måneder. Det kunne jeg ikke havde gjort uden Marias hjælp.
Så til jer, der er i krise, eller går og har det svært. Gør nu noget ved det og få noget hjælp, så dit liv igen kan blive godt. Jeg har kun godt at sige om Maria og kan varmt anbefale hende. Hun har hjulpet mig til et nyt og meget bedre liv. Jeg elsker hende. <3

Pia, 57 år.


Jeg blev skilt fra min daværende mand for 3 år siden og vi har 2 børn sammen. Skilsmissen var ikke mit valg, og det var meget hårdt for mig. Min exmand fandt også meget hurtigt ny kæreste, og det synes jeg var så svært at takle. Jeg følte mig meget jaloux, og samtidig skammede jeg mig over at blive skilt og blive kasseret til fordel for en anden kvinde. Men jeg snakkede ikke rigtig med nogen om mine følelser. Jeg brugte min energi på at styr på at det juridiske og ordning omkring børnene og jeg kørte sådan lidt videre på autopilot. Da jeg hørte om Maria følte jeg mig faktisk stadig jaloux og var stort set aldrig rigtig glad indeni. Jeg havde brug for hjælp og støtte og konkrete redskaber til at få det bedre. Jeg har nu været igennem et intensivt forløb hos Maria og min verden ser ligesom helt anderledes ud. Jeg har fået arbejdet med mine følelser og lært så meget omkring mig selv. Mit selvværd er blevet meget bedre og det er som om, at jeg har fået en ny livslyst. Jeg gør mere ud af mig selv, jeg glæder over ting og glæder mig til fremtiden. Jeg har stadig meget at arbejde med, og jeg vil helt sikkert benytte Maria i fremtiden også. Og jeg kan varmt anbefale Maria. Tusind tak Maria.

Lisa, 39 år.


Jeg var i en livskrise. Der var så mange ting, der udfordrede mig, og jeg kunne ikke se, hvordan jeg skulle kunne komme igennem det og fremad frem i livet. Både mit sind og min krop havde brug for hjælp. Maria var fantastisk i processen med at hjælpe mig “tilbage til livet”. Maria’s tilgang var både professionel, personlig og autentisk, og samtidig skubbede hun til mig, når det virkelig var nødvendigt. Mange tak, Maria. Du vil absolut være mit første valg, når jeg igen har brug for coaching og terapi. Jeg anbefaler på det varmeste Maria.

Sandra, 42 år.


Vores søn har gennemgået et meget lærerigt forløb hos Maria , i forbindelse med at hans udfordringer med OCD i sine tidlige teenageår.
Maria hjalp ham til at træne sin hjerne væk fra de manier, som han havde når han overtænkte på ting .
Maria var professionel i sin behandling , men samtidig fremførte hun det, som en ven ville gøre det, og derfor var han tryg fra første session.
Maria har hjulpet med gode redskaber og snakke i forhold til at få hans OCD på et niveau, hvor det ikke længere generer hans hverdag.
Maria hjalp også med at få kosttilskud og den sunde mad på
plads for ham , så han i dag har fået en krop som er i balance.
Tak Maria for din store empati, sødme og kæmpe interesse i at få os mennesker til at stå skarpere.

Nana, 45 år.