Skilsmissecoaching & terapi

{

Da jeg startede i forløb hos Maria havde min mand gennem 30 år lige meddelt, at han ville skilles. Jeg var knust og havde det så dårligt. Jeg fik rigtig meget støtte og omsorg fra Maria og samtidig klare redskaber til at få det bedre. Efter hver session med Maria følte jeg mig lettet og motiveret til at forsætte. Jeg har lært så meget og kommet så langt. Det har krævet, at jeg arbejdede med mig selv, men det har været det hele værd. Jeg glæder mig nu til livet fremadrettet og tror på, at det bliver rigtig godt. 1000 tak Maria. Hvor var det godt, at jeg fandt dig og jeg ved, hvor du er, hvis jeg får brug for det.

Malene, 55 år

{

Efter 18 års ægteskab og i alt 22 års samliv ville min ekskone skilles. Jeg prøvede at få hende til at ændre mening, men hun var fast besluttet. Det var en meget hård tid for mig, og det var meget svært for mig at takle det hele på en ok måde. Jeg var utrolig vred og ked af det, og jeg kunne godt mærke, at jeg havde brug for hjælp. Jeg fandt frem til Maria, og det har jeg ikke fortrudt på noget tidspunkt, selvom det jo ikke altid er sjovt at se på sin egen andel i tingene. Jeg er nu kommet godt videre. Jeg har accepteret min ekskones valg og ved, at det er mit valg, hvad jeg vil med resten af mit liv. Først arbejdede vi meget med min sorg og senere med at komme godt i gang med livet igen. Jeg smiler nu og har mod på nye ting og på livet igen. Jeg kan på det varmeste anbefale Maria.

Simon, 48 år

{

Jeg havde fulgt Maria på Instagram gennem noget tid og kunne mærke, at jeg fik meget ud af det. Hun forstod mig, fordi hun selv har oplevet en svær skilsmisse og hun udstrålede en energi, jeg gerne selv ville være i. Jeg har fået så meget ud af forløbet hos Maria. Udover at blive ok med min skilsmisse og min eksmand, har jeg fået et meget bedre forhold til mig selv. Jeg havde aldrig troet det skulle ske, men nu hviler jeg mere i mig selv og kan rigtig godt lide den, jeg er. Det betyder også, at jeg er blevet mere nysgerrig og tør prøve kræfter med nye ting. Jeg kan ikke kontrollere andre, men jeg kan passe på mig selv og tage ansvar for, hvordan jeg gerne vil have mit liv. Det er en stor gave at indse det, så tak fordi du bl.a. har lært mig det Maria. Jeg vil virkelig anbefale dig at kontakte Maria, når du oplever store udfordringer i dit liv.

Susanne, 49 år

{

Da min (eks)kæreste igennem 12 år (efter min opfattelse) forlod mig fra den ene dag til den anden, gik jeg i chok og kunne hverken finde hoved eller hale i de følelser, som jeg pludselig skulle forholde mig til, og som jeg kæmpede med at forstå og håndtere.

Min ekskæreste gik direkte hen til en anden, og efter mindre end 14 dage skulle jeg også forholde mig til, at vores datter på 2,5 år var blevet introduceret til hendes nye kæreste m.v.

Jeg søgte alt den information, jeg kunne i bøger, på internettet m.v. Jeg fandt din Youtube-kanal og lyttede dagligt til dine videoer i et forsøg på at forstå, hvorfor jeg havde det, som jeg havde det med så svære følelser af blandt andet sorg, vrede, forladthed, opgivenhed m.v.

Det gav mig en forståelse for, at det ikke er “småting” at deale med et brud på et langt parforhold, og at jeg ikke var den eneste, der oplevede de meget svære følelser, som jeg aldrig tidligere havde oplevet at skulle håndtere, men som jeg nu var tvunget til at håndtere.

Jeg havde en indledende samtale med dig efter ca. 6 måneder, men jeg holdt alligevel fast i min tro på, at jeg selv kunne overkomme min svære situation, og hvis jeg samtidig kunne spare omkostningerne til et forløb med dig, kunne jeg jo bruge de penge på noget andet. Det er den største fejlbeslutning, jeg har truffet i hele det her forløb (og jeg har i mine følelsers vold truffet rigeligt med dårlige beslutninger).

Da jeg efter mere end 1 år stadig sad fast i særligt vrede, bitterhed, hævntørst mod min ekskæreste m.v. (hun skulle mærke samme smerte som mig), besluttede jeg at indlede et forløb med dig i håbet om at få nogle værktøjer til at håndtere mine følelser og komme videre med mit liv. Der er næppe noget mere drænende end at sidde fast i vrede og bitterhed, og mine imaginære samtaler med min ekskæreste (hvor jeg havde et kæmpe behov for at fortælle hende, hvad jeg synes om hende) ville ikke stoppe.

På vores første samtale satte du tingene i perspektiv, og du forklarede mig, at min ekskæreste aldrig bliver en “nobody” for mig, herunder da vi har en datter sammen (selvom det var mit håb og min tro), men at jeg ved at arbejde godt og sundt med mig selv kunne få hende placeret et sundt sted med fokus på samarbejde i relation til vores datter m.v. Du forklarede mig også, at jeg skulle komme ud af “deres lejr” og rette fokus mod mig selv.

Selvom jeg i hele forløbet har følt, at min rationelle tankegang har været intakt, og sagtens har kunne se hvad der “oppefra” var rigtigt og forkert, kunne mine følelser bare ikke forstå og acceptere det.

Jeg føler, at jeg i vores forløb har mødt en stor forståelse for min situation, hvor jeg har haft et trygt sted at kunne fortælle om mine tanker, følelser m.v., og det har helt klart bidraget til, at jeg har forsøgt at være så ærlig som overhovedet muligt, uanset hvor skøre og irrationelle mine tanke og følelser har været.

Du har mødt mig i de svære følelser på en blid – men bestemt – måde og guidet mig i en anden retning. For min skyld.

Jeg har imellem vores sessions arbejdet intenst med de “retningslinjer”, som vi har talt om.

Jeg har i forløbet haft et stort behov for bekræftelse i, at det jeg gjorde var det rigtige for at komme godt og sundt videre, og den bekræftelse har jeg løbende fået via mine sessions med dig. Dette hænger helt åbenbart sammen med, at jeg ikke tidligere har “dealet” med sådanne følelser, og derfor har mit behov for bekræftelse i den rette håndtering været meget vigtig for mig.

Jeg føler, at jeg rykkede mig meget imellem vores sessions, og vi har på den måde løbende “bygget” på.

Du har guidet mig i, hvordan jeg på den bedste måde kunne håndtere den konfliktmægling, som jeg har været igennem med min ekskæreste i Familieretshuset, og selvom jeg har ønsket at kunne gøre det hele på den halve tid, har du forklaret mig vigtigheden af at være tro mod sig selv, herunder at alle ting har sin tid, og at man ikke kan være der, før man er der. Det har været guld værd.

Det er ikke sådan, at jeg i dag føler, at jeg har lagt det hele bag mig. Jeg mærker stadig sorg, vrede, bitterhed m.v., men jeg føler, at jeg har nogle helt andre værktøjer til at styre mig selv i den rigtige retning, og jeg tænker tit på bussen, hvor det er mørkt og gråt på den ene side og lyst og med blå himmel på den anden side. Dér skaber jeg klarhed omkring, hvilken retning jeg ønsker at gå i, også selvom det stadig kan være mega svært, og jeg løbende bliver trigget af forskellige ting, der vedrører min ekskæreste.

Jeg valgte at tage noter ved vores sessions for efterfølgende at skrive et lidt længere referat, og jeg kigger i dag løbende i min notesbog, når jeg synes, tingene er svære.

Jeg har i dag en langt større forståelse for, hvordan man dealer med svære følelser og udfordringer i tilværelsen, og vi brugte også flere sessions på at drøfte andre følelsesmæssige udfordringer i min tilværelse.

Jeg har været rigtig glad for vores forløb, som jeg uden tøven vil anbefale alle, der måtte opleve skilsmisse og brud på deres parforhold.

Du er mega dygtig, og jeg vil alle dage kontakte dig, hvis jeg (igen) får behov for hjælp til håndteringen af svære følelser.

Lars, 38 år

{

Jeg opsøgte Maria ca. 1 år efter min skilsmisse, fordi jeg stadig ikke havde fået det godt. Jeg var fyldt op af vrede og var så bitter på min eksmand. Jeg kunne heller stoppe med at følge med i hans liv på de sociale medier og i det hele taget fyldte han bare alt for meget i mine tanker. Jeg var også meget jaloux, fordi han allerede havde fået en ny kæreste og havde præsenteret hende for børnene. Det var forfærdeligt.  I forløbet med Maria fik jeg arbejdet med min sorg, og med dybere ting i mig, der gjorde, at jeg havde det så svært. Det har været en rejse ind i mig selv og jeg har det nu meget bedre. Jeg kan ikke forestille mig, hvordan jeg selv kunne have brudt det dårlige mønster, jeg var i. Tusind tak Maria. Du ved, hvad du laver og jeg er så glad for den hjælp, jeg har fået.

Mette, 41 år

{

Jeg havde det så svært både fysisk og følelsesmæssigt, da jeg mødte Maria. Jeg kunne ikke sove og spiste dårligt. Jeg var ked af det, utryg, havde ingen energi, intet overskud, og jeg kunne ikke tænke klart. Jeg fik mine to børn i skole og passede mit arbejde. Ellers følte jeg ikke, at jeg havde styr på noget som helst. Jeg kontaktede Maria 3 måneder efter min mand fortalte mig, at han ville skilles, og stille og roligt hjalp hun mig med at styr på mig selv, så jeg kunne passe på mine børn og takle skilsmisseprocessen bedst muligt. Jeg bliver fortsat ked af det indimellem, men jeg har lært, hvordan jeg håndterer mine følelser og jeg har lært, hvordan jeg passer godt på mig selv. Jeg kan virkelig anbefale Maria. Hun har selv været der, og er samtidig meget professionel.

Charlotte, 39 år

{

Da jeg pludselig havnede i mit livs største krise, læste jeg tilfældigt en artikel om Maria, og tænkte, hende skal jeg havde ringet til. (Jeg smider aldrig det blad ud).  Jeg er 57 år har været gift med min mand i 32 år, da han pludselig meddeler mig, at han vil skilles. At han havde fundet en anden fortalte han mig ikke, det fik jeg af vide af omveje ca. en måned efter bruddet. Jeg var meget langt nede og ude af mig selv af fortvivlelse, var knust, følte mig ført bag lyset og vraget. Jeg har siden bruddet haft samtaler med Maria i et intensivt forløb, og er det stadig. Det har været vigtig for mig, at have en professionel at tale med om alt det, der var svært i sådan en proces at rejse sig igen. Hun har hjulpet mig rigtig meget. Jeg tør næsten ikke tænke på, hvad jeg kunne havde fundet på at gøre af dumme ting, hvis jeg ikke havde haft hende ved min side til at guide mig. Maria er kærlig, lyttende og omsorgsfuld. Samtidig er hun også meget kontant og siger det, hun mener, og ikke nødvendigvis det, du gerne vil høre. Det er rigtig vigtigt i en svær situation at blive guidet. Maria har lært mig rigtig mange teknikker til at takle svære tanker og følelser. Har det været hårdt? Ja, men hold da op, hvor er jeg kommet langt på bare fem måneder. Det kunne jeg ikke havde gjort uden Marias hjælp. Så til jer, der er i krise, eller går og har det svært. Gør nu noget ved det og få noget hjælp, så dit liv igen kan blive godt. Jeg har kun godt at sige om Maria og kan varmt anbefale hende. Hun har hjulpet mig til et nyt og meget bedre liv. Jeg elsker hende.

Pia, 57 år

{

Jeg gik i tusind stykker og oplevede så alligevel at blive hel igen med en ny indsigt, forståelse og kærlighed til mig selv og livet. Det havde jeg ikke troet kunne ske.

Så taknemmelig for at du Maria var der til at vise,guide og følge mig på vejen i min sorg og personlige udvikling.

Hvordan kunne det menneske jeg stolede mest på pludselig forlade mig, vores ægteskab og familie uden nogen forklaring. Hvem var det egentlig jeg havde tilbragt 46 år sammen med, far til vores voksne børn. Var de mange år bygget på en løgn?
Min sorg var fyldt med en stor vrede over at blive forladt, svigtet og bedraget.

Hos dig fik jeg viden og redskaber til at arbejde med mine tanker, følelser og handlinger.
Jeg fik hjælp til at se hvordan min tilknytning tidligt i livet også havde haft indvirkning på min rolle i ægteskabet. At jeg søgte lykken udenfor mig selv og at jeg gennem lang tid havde gået på kompromis med mine egne værdier.
Jeg har forsonet mig med, at skilsmissen og dermed den grimt indpakket gave er min virkelighed og kan i dag glæde mig over at jeg valgte at prioritere min personlige vækst.

Jeg kender mig selv bedre end nogensinde før. Jeg ved, hvilke værdier mit liv bygger på, hvad der giver god energi, at jeg kan så meget mere og at lykken bor i mig.
En helt anden måde at være til stede i livet på.

Tusind tak for dit nærvær, din store viden og det meningsfulde arbejde du gør, Maria.

Kirsten, 65 år

Parterapi

{

Vi kom som et par til Maria og var i en skilsmisse krise. Vi havde ingen forståelse for hinandens perspektiver og lyttede ikke til hinanden, men var kørt fast i gamle ubevidste mønstrer. Maria fik på hendes kærlige og omsorgsfulde måde, stillet de “ rigtige” spørgsmål, så vi kunne reflektere og skabe forståelse i både os selv, men ikke mindst hinanden. Maria er energifyldt, som smitter. Men samtidig er hun nede på jorden og formår at tilpasse hendes terapi til, hvem der sidder overfor hende. Maria var god til at se og høre os begge to både som mand og kvinde, som par og som familie. Maria formåede, at skabe nyt lys og energi til vores ægteskab og i stedet for en skilsmisse, blev der nyskabt kærlighed imellem os og en stor taknemmelig overfor hinanden, og de udfordringer vi som par har. Maria er enormt fagligt dygtig. Hun ved meget om familiemæssige dynamikker, som hun på en fin måde inspirerer med i relevante situationer. Maria er en engageret, nærværende og personlig terapeut som vi, både min mand og jeg, kun kan anbefale. Ikke kun når eller hvis man er i krise, men også for at vedligeholde det gode i ens parforhold og blive klogere på sig selv og hinanden. Maria formår at få det bedste frem i os og jeg kan kun på det varmeste anbefale Maria.

Henriette & Lars, 38 – 44 år.

Life coaching og terapi

{

Jeg har i alt for mange år har været fastlåst i negative tankemønstre og har ad flere omgange gået hos psykolog og terapeuter. Mit forløb hos Maria har dog først virkelig for alvor rykket noget i mig og lavet en stor positiv forandring i mit liv. Jeg mange flere rigtig gode dage, jeg er meget mere glad og positiv, og jeg har fået en ny forståelse for mig selv og redskaber, der virkelig virker.
Maria er fantastisk sød, sjov, omsorgsfuld og meget direkte. Hun kalder en spade for en spade og en skovl for en skovl. Og det er noget af det bedste ved Maria. Hun pakker ikke tingene ind og VIL virkelig have at jeg rykker mig. Og det har jeg i den grad gjort.
Jeg vil på det varmeste og til enhver tid anbefale Maria.

Mette, 54 år.

Kontakt mig 

Pin It on Pinterest

Share This