Online terapi og coaching. Hvorfor og hvordan!

Vi er efterhånden vant til at bruge internettet til rigtig mange ting. Du kan også med fordel bruge det til terapi og coaching.Online terapi er ikke meget anderledes end terapi eller coaching med personligt fremmøde.Kvaliteten på eks Skype og andre online samtaleplatforme er efterhånden så god, at det næsten føles som at sidde overfor hinanden. Kontakten, nærheden og indlevelsen er den samme og Kommunikationen er den samme. Det er blot formen, der er lidt anderledes. Forskningen viser ligeledes, at online terapi har lige så gode resultater som terapi med fysisk fremmøde.

Online terapi og coaching har mange fordele:

  • Der er ingen fysiske begrænsninger. Du kan sagtens få terapi og coaching af mig, selvom du befinder dig fysisk i Danmark og jeg i Spanien.
  • Du sparer tid. Du skal ikke ud i din bil, køre x antal km, parkere og finde stedet. Dette vil også være økonomisk besparende for dig.
  • Kræver mindre personligt overskud. Du behøver ikke tage makeup på, iklæde dig bestemt tøj osv. Du kan sidde trygt hjemme i din stue med en kop the og i joggingtøj, hvis du ønsker det. 
  • Du har mulighed for en højre grad af diskretion og anonymitet.

Jeg foretrækker at bruge Skype til online sessions, fordi det er meget brugervenligt, nemt at installere og kvaliteten er rigtig god.


Her er en lille miniguide til at installere Skype, bruge det og komme i kontakt med mig;

Først og fremmest, det eneste du skal bruge for at komme i gang med Skype er din computer, tablet eller telefon og en internetforbindelse.

For at downloade Skype til din computer, tablet eller telefon skal du gå ind på www.skype.com og klikke på ”download skype”.

Når du har downloadet Skype, skal du dobbeltklikke på ikonet for Skype setup-program (på Windows er det en lille blå terning).

Herefter følg vejledningen på skærmen. Som en del af installationen, skal du oprette et unikt navn, der er kendt som dit Skype-navn og ligeledes en adgangskode for at beskytte din konto. Hvad du beslutter at kalde dig selv, er helt op til dig. Når du har oprettet dit Skype navn skal du klikke på “Log ind ” for at starte Skype.

Herfra kan du tilføje kontakter fra dit netværk.

Mit skype navn er live: maria_tulle og du vil kunne kende mit profil billede, som er det samme som her på min hjemmeside.
Sørg for at tilføje mig til dine kontakter i god tid inden vores første online session og hav gerne afprøvet at det virker, inden vi går igang.

Glæder mig til at se dig online.

Pin It on Pinterest

Share This