Skilsmissecoaching

Er du forvirret, stresset, i chok, sorgfuld, ked af det, ensom, utryg ved fremtiden, har svært ved at finde dig selv i dine nye omstændigheder, har lavt selvværd, føler dig fastlåst og ude af stand til at komme sundt og godt videre? Så er Skilsmissecoaching og terapi for dig.

Skilsmissecoaching hos mig hjælper dig til at…

Opnå klarhed over dit nye liv, få kontrollen tilbage, slippe din ex, hele dig selv kropsligt og mentalt, føle dig stærk og tryg, føle dig attraktiv og elsket, se din skilsmisse som en anledning til personlig vækst, stå ved dig selv, genskabe dig selv og komme gennem din skilsmisse styrket og med mere power end nogensinde før.

Jeg arbejder med kunder i alle stadier af deres skilsmisse eller brud.

  • Er du der, hvor du kan mærke, at der et brud på vej?
  • Er du i starten af, midt i eller sidst i din skilsmisse?
  • Er det flere år siden, du og din ex er gået fra hinanden, men du hænger stadig fast i fortiden og følelser af vrede og bitterhed?

En skilsmisse betegnes som den anden mest traumatiske oplevelse vi kan have næstefter at have mistet en elsket til døden. En skilsmisse er en voldsom begivenhed, der vender op og ned på dit liv hvad enten du selv har valgt det, eller du er blevet forladt.

Samtidig er en skilsmisse en kæmpe mulighed for dig, til at vækste som menneske og komme styrket og hel ud på den anden side. Det kan jeg hjælpe dig til at se og mærke og tro mig, du kommer til at betragte din livskrise som din livsgave!

Jeg arbejder ud fra ”Move On” metoden, som er en super effektiv og gennemtestet metode udviklet af mig specifikt til dig før, under og efter skilsmisse.

Skilsmissecoaching og terapi er fantastisk for både mænd og kvinder ift. at komme bedst muligt igennem deres skilsmisse, finde og genskabe sig selv i de nye omstændigheder og se lyst og positivt på fremtiden igen.

Jeg har selv gået vejen med at rejse mig efter min skilsmisse og kan forstå, hvad du går igennem.

Husk også at du kan følge mig på både Facebook og Instgram, hvor jeg ofte deler skilsmisse-tips!

Få det nu rigtig godt igen og faktisk bedre end nogensinde… Det ønsker jeg virkelig for dig!