Jeg er blevet interviewet omkring min oplevelse af Corona krisen som bosat udenfor Danmark, i Sydspanien, og om mit dejlige (og daglige) virke i denne tid.

Her lidt udpluk af artiklen:

I den charmerende landsby, Benalmadena Pueblo, ikke langt fra kysten, bor 41-årige Maria Steffensen fra Holstebro sammen med sin to døtre, Sofia på syv og Nyah på ti år.

Jeg flyttede til Spanien for otte år siden sammen med min eksmand, da vi havde lyst til forandring i hverdagen. Vi har altid rejst meget, og da min eksmand fik mulighed for at lave noget business her, slog vi til. Vores yngste datter er født her, fortæller Maria Steffensen”

I dag er hun selvstændig og arbejder som terapeut og coach med speciale i skilsmisse – og krisehåndtering. Hun laver primært onlineterapi og stort set alle hendes kunder er danskere bosat i Danmark eller andre steder i udlandet.

Jeg er så heldig, at jeg har kunnet arbejde som før krisen, og tilmed har haft god tilgang i klienter. Coronakrisen er for mange mennesker i min målgruppe “en krise oveni en krise”, så de er på mange måder “dobbelt-ramte” og har brug for hjælp. Heldigvis er kvaliteten på onlineplatforme som Skype så fantastisk nu, at det føles næsten ligesom at sidde overfor hinanden fysisk, forklarer Maria Steffensen.

Er der noget godt at sige om coronakrisen?

Altså, jeg har jo gjort det til min levevej at få det bedste ud af udfordrende tider og kriser og hente al den læring og personlig vækst ud af dem, som vi kan. Og jeg tænker, at der er en gave i denne coronakrise også. Dels kan den få os til at stoppe op og få perspektiv på livet og måden, vi er i livet på. Mange har fået ro til at mærke efter, og kigge lidt mere ud i luften. Det er sundt for sjælen.

Mange har fået mere tid sammen som familie, med deres børn og fået oplevelser sammen, de ellers aldrig ville have fået tid til. Når noget bliver taget fra os for en stund, lærer vi at værdsætte det vi har, og det vi får igen, på en anden måde. For mine klienters vedkommende styrker jeg dem i, at de kan mere end de tror, og at der i ensomhedsfølelsen også ligger gaver gemt. Det at kunne nyde at være alene med sig selv er en god ting og er med at bygge personlig følelsesmæssig modstandskraft, siger Maria Steffensen

Læs endelig med om min Corona oplevelse, hvis du har lyst.

Du kan også følge mig på Facebook og Instagram hvis du har lyst.

Pas godt på dig selv.

Kærlig hilsen
Maria

Corona artikel

Pin It on Pinterest

Share This