Husk dine børn på, at de er kærlighedsbørn. Selvom krisen er voldsom og sorgen er stor, så husk dem på, at de blev skabt ind i den her verden med kærlighed og de bedste intentioner.

Husk dine kærlighedsbørn på, at der aldrig vil være eller har været noget forkert ved dem. De var ønskebørn, og de er -og bliver kærlighedbørn. Hvorfor er det så vigtigt? Fordi dine børn tager deres fortælling med videre i deres liv. Historierne fra deres barndom bliver den platform, som de rejser videre ud i verden fra.

Jeg ved, det er svært..

Skilsmisse & kærlighedsbørn.

Det er svært at parkere dine følelser, når du sidder som et åbent kødsår og har allermest lyst til at forsvinde, straffe og slette alle minder. Når det gør ondt i dit hjerte, når vreden blusser i dig, du er træt ind til benet og bitterheden har hægtet sig på dig.

Jeg ved, det er svært…helt vildt svært. Men du må gå den vej. Du må arbejde med dig selv stille og roligt. Du må tage ansvar for dig selv og din situation og komme til et sted, hvor du kan huske dine børn på fortællingen om kærlighed.

“Sagde far så til dig, at han elskede dig mor?”

Jeg husker, hvordan jeg gennem tårer, ondt i hjertet og med hæs stemme igen og igen fortalte børnene om dengang far friede til mor, om smukke ord, om usigelig glæde og lykke, da de kom til verden. Jeg husker, hvordan jeg med bævrende mundvige svarede de små tryghedshungrende stemmer på alle deres spørgsmål. “Sagde far så til dig, at han elskede dig mor?” . “Kyssede du så far?”. “Dansede I så?” . De små stemmer, hvis verden var vendt op og ned med skilsmissen. De små, der længtes efter tryghed, hoved og hale i det hele, en rød tråd, en sammenhæng, en mening. Jeg svarede igen og igen….og jeg svarer stadig.

Jeg har fortalt de samme historier om kærlighed, gode tider og sjove minder så mange gange, at begge børn kan dem udenad. Og husk på, at det faktisk ikke kun er dine børns fortælling. Det er også din. De gode minder har du lov at have. Det er dine og dine børns.

Giv dem det!

Så selvom du bløder, giv dem det! Giv din børn mening i det meningsløse. Giv dem altid det, at de er og bliver kærlighedsbørn

Kan du mærke, at du har brug for en vejviser, hjælp, støtte og mentale skub i den rigtige retning, så husk at jeg har speciale i skilsmisse coaching og terapi og meget gerne vil hjælpe dig.

Du kan også følge mig på Facebook og Instagram hvis du har lyst.

Pin It on Pinterest

Share This