FOLLOW MARIA

Det er svært, trist, smertefuldt, drænende og ekstremt ambivalent. Gulvtæppet bliver revet væk under dig. Du er på gyngede grund. Du føler dig forkert, forladt, fortvivlet og usikker. Dit selvværd er blegnet. Dine mørke tanker vil ligesom ikke gå væk.  Du er træt ind til benet, og dine forgrædte øjne kan ikke se klart. Det hele virker uoverskueligt, og det er svært at forestille sig, at du bliver rigtig glad igen.


Det forstår jeg. Jeg havde det på samme måde!
Skilsmisse er voldsomt, men der er en vej ud af mørket. Den gik jeg selv, og jeg deler dagligt den vej med de mennesker, der er i forløb hos mig.


Jeg vil ikke lyve. Det er ikke en quick fix lynkur. Det er derimod en proces, hvor du skridt for skridt arbejder med dig selv, dine mønstre og din måde at være i verden på. Det er dybdegående uden at være tungt, langtidsholdbart og helt ekstremt effektivt…


Hvorfor er det vigtigt!?
Fordi dit sind og din krop skal kunne følge med. 
Du kan ikke gå fra a til å på nul komma fem. Det er skridt for skridt i den rigtige retning. Det kræver selvfølgelig at du går skridtene.
Ellers sker der intet!

Er det det hele værd? YESSSSS, det er det!


Den dag du synger i badet igen.
Den dag blomsterne igen dufter, og verden er i farver. Den dag du er glad uden grund og mere taknemmelig end i mangel. Den dag forstår du for alvor vigtigheden af at tage de første skridt.

Husk at jeg er her som din fortrolige vejviser, og jeg står klar med effektive redskaber, der gør hele forskellen.


Alt det bedste
Maria

https://maria-steffensen.com/skilsmissecoaching/

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + 20 =