Min eks er videre med ny kæreste, og jeg føler mig:⁣⁣

  • Valgt fra
  • Forkert
  • Jaloux
  • Trist
  • Vred
  • Svigtet
  • Bedraget
  • Frarøvet mit territorium
  • I dyb sorg

Det er blot nogle af de følelser, der kommer op.⁣

Kan du nikke genkendende til det her, så forstår jeg det så godt. ⁣⁣Puha det er simpelthen en vild omgang, når du (måske meget kort efter… eller lige efter, som jeg selv oplevede det) skal forholde dig til at din eks er videre i et nyt forhold med en ny kæreste.⁣⁣

Er han/hun slet ikke i sorg”⁣, “Var vores forhold ikke mere værd”?⁣, “Hvor længe har de kendt hinanden”? ⁣,“Hvor længe har han/hun været mig utro”?⁣, “Er den nye kæreste alt det min eks drømmer om”?, “Elskede min eks mig slet ikke” ? ⁣,”Var alle de år sammen bare spild”? ⁣, “Skal den nye kæreste nu have en plads i mine børns liv”?

⁣⁣Dette er nok nogle af de tanker og spørgsmål, der dukker op og rumsterer i dit hoved. ⁣⁣Og jeg forstår dig så godt. Husk på, at jeg jo selv har været der, hvor jeg meget meget hurtigt (ja faktisk med det samme) skulle forholde mig til, at min eks havde en ny kæreste. Det er både surrealistisk og alt for virkeligt på en og samme tid.

Der er intet.. INTET galt med dig, fordi du synes det er svært, OG det betyder ikke, at du hænger fast ELLER vil have din eks tilbage. ⁣Slet ikke… det betyder, at du er menneske!⁣⁣

Hvad spiller ind her, når min eks er videre med ny kæreste

Der er flere ting, der spiller ind på din følelsesmæssige reaktion bl.a dit ego, dit selvværd, din sorg, dine egne issues mm. ⁣⁣Vi arbejder med det hele her hos mig, og hold da op hvor sker der noget vigtigt og positivt i den proces

Du bliver ramt på dit ego, som handler om: At du stadig kan have en grundfølelse af, at din eks er DIT territorium; At du bliver ramt på, at den nye kæreste har vundet og du har tabt; At en anden kvinde kommer ind og rører ved din plads som mor (her dit mor-ego).

Ligeledes bliver du ramt på dit selvværd og værd som kvinde eller mand: Var jeg ikke god nok? Er hun/ han bedre, sjovere, smukkere, mere lækker, bedre i sengen osv. end mig? Er jeg ikke værdig? Var vores tid sammen ikke noget værd?

Og så bliver du selvfølgelig big time konfronteret med at det er slut. Du får dit tab og din sorg smasket lige i ansigtet og hjertet, når du tænker på eller på anden måde bliver konfronteret med, at din eks har en ny kæreste.

Hvordan kommer du videre, nu din eks er videre med ny kæreste

Det er så vildt vigtigt, at du passer på dig selv her og får taget dig godt og sundt videre, så du ikke hænger fast og bliver bitter, jaloux og den “forladte kone”, der giver din galde videre til dine børn. 

Jeg vil anbefale dig at arbejde godt med din sorgproces og dine følelser. Giv dem plads uden at forstørre dem og slip dem så igen. Der findes fantastiske teknikker til dette, og hos mig arbejder vi meget med det her. En sundt bearbejdet sorg munder ud i ACCEPT og fra accept kan du bevæge dig videre ud i livet igen. Der kan også ligge gamle issues og gammel ubearbejdet sorg, der skal kigges på.

Jeg anbefaler ligeledes at arbejde med dit selvværd og din selvkærlighed og at få kigget på dine værdier og visioner for dit liv og for dig som menneske. Hvad vil du gerne og hvem vil du gerne være? Du er fri nu, fri til at vælge. 

Og når du bliver klar på det (hos mig arbejder vi med at finde frem til de værdier og visioner via forskellige effektive øvelser), så går du med hud og hår i den retning og bliver så optaget fyldt op af dit eget liv, at du ikke har brug for at koncentrere dig om din eks og din eks´ kæreste.

Du kommer til et sted (med den rette hjælp), hvor dit selvværd er højt og din lyst til livet stor og du vil IKKE NØJES. Du vil ikke være sammen med et menneske, der ikke vil dig. Du er alt for meget værd og alt for værdig!

Det var det for nu, kære du. 

Husk at jeg er klar til at hjælpe dig rigtig godt og sundt videre fra din skilsmisse

Du kan læse om, hvordan jeg kan hjælpe dig her: 

https://maria-steffensen.com/skilsmissecoaching/ 

Herudover kan du lytte til min youtube video om emnet her https://youtu.be/-Ts3IAKsYHo

Kærligst Maria

 

Pin It on Pinterest

Share This