Skilsmisse: Det er så stor en mundfuld at sluge, og den smager så grimt. Du er nødt til at spise den i bidder og indimellem kaste lidt op. Den er hård at fordøje, men der er hjælp at hente.

Hjælp igennem skilsmisse: Indimellem sætter den sig fast og er lige ved at kvæle dig. Selvom du prøver at gå lidt væk eller pakke den ind, kan du lugte den alle steder. Den hænger fast på dig. Den følger dig i alt, du gør. Der er ikke noget at gøre. Du må igennem – bid for bid. Hver bid smager forskelligt. Der er mange nuancer af grimt i den mundfuld. Nogle smager bittert, nogle af vrede, nogle af chok, nogle af utryghed, nogle af fortrydelse, nogle af svigt, nogle af utilstrækkelighed, nogle af forvirring, nogle af ensomhed, nogle af forladthed, nogle af længsel, nogle af afmagt, nogle af frustration, nogle af benægtelse, nogle af bebrejdelse. Fælles for dem alle er en smag af sorg, bristet drøm og bristet hjerte.

Hjælp igennem skilsmisse.

Du spiser dig igennem og børster dine tænder. Du har en anden smag i munden nu. Den smag hedder selvværd, kærlighed, livslyst, taknemmelighed, drive, passion, mod, glæde og frihed. Fælles for dem alle er en smag af 100% ansvar og aktive valg i retning af det liv, du gerne vil leve og sådan, som du gerne vil have det.

Du får indimellem smagen af den grimme mundfuld, og det er helt ok. Den minder dig om din historie, om din styrke, om alt det, du har lært og om at glæde dig over, det du smager mest nu.

Hvad med dig? Hvad smager din mundfuld af? Har du spist dig igennem, er du knap begyndt, er du ved at blive kvalt i den eller kan du ikke komme igennem bidderne?

Jeg kender vejen gennem den her skilsmissens mundfuld, og jeg vil gerne hjælpe dig.

Få hjælp igennem skilsmisse og læs mere om skilsmisse coaching og terapi her!

Husk også at du kan følge mig på både Facebook og Instgram, hvor jeg ofte deler skilsmisse-tips!

Pin It on Pinterest

Share This