Tina sad fast i vrede, bitterhed og jalousi, da hun opsøgte mig.

Det er et par år siden, hendes eksmand gik fra hende, og hun blev skilt. Hun har tidligere fået noget on/off psykologhjælp og forsøgt selv at komme videre.

Men hun sidder stadig fast…i vrede, bitterhed, lavt selvværd, ensomhed og jalousi ift. hendes eksmand og hans nye kæreste, og deres nye liv sammen.

Tina (som vi kalder hende her) bliver ramt igen og igen. Og det er ikke et rart sted at være.

Omgangskredsen var omsorgsfulde og opmærksomme i starten, men nu ringer de ikke så meget mere.

Hun har dated lidt UDEN rigtigt at mærke ”this is it” og sommerfugle i maven. Mere som et plaster på såret.

 

Vi skal være ærlige overfor os selv

 

Tina vil, som så mange af os andre, gerne være længere, end hun egentlig er. Meget naturligt, men ikke så hensigtsmæssigt, hvis hun vil have det ægte godt igen. Vi er nemlig nødt til at turde mærke efter og være ærlige overfor os selv ift. hvor ”skoen trykker”. Det kan være svært selv at opdage og være bevidst om, så professionelle øjne her er guld værd.

Tina er tydeligt ikke nået til et sted af ACCEPT ift. hendes skilsmisse, og det er højst sandsynligt fordi, hun ikke har deale sundt nok med sin SORG: Forstået sorgen og alle de ambivalente følelser, der opstår. Hun har ikke vidst, hvordan hun skulle give sine svære følelser plads uden at blive opslugt af dem. Vreden og bitterheden har bidt sig fast i hende, og det arbejder vi nu med at forløse her hos mig.

 

Vi tiltrækker ud fra den energi, vi selv er i

 

Tina agerer og tænker herudover fra et sted af LAVT SELVVÆRD. Det at blive forladt (og til fordel for en anden) er en voldsom ting og gør klart noget ved hendes selvbillede og identitetsfølelse. Tina har (som rigtig mange andre) et i forvejen skrantende selvværd, så der ligger et fantastisk helende og godt arbejde forude ift. at hjælpe Tina med at opbygge en høj grad af selvværd, selvtillid og selvkærlighed.

Vi tiltrækker – andre mennesker, episoder, begivenheder, oplevelser – ud fra den energi, vi selv er i. Hvis din overvejende energi er lavt selvværd vil dine omgivelser og verden spejle det.

Jeg elsker det vigtige arbejde der ligger forude med Tina her, for jeg har efterhånden set det mange gange – Den vilde forandring der sker, når mennesker stepper op i deres værd. Ligeledes har jeg personligt selv gået fra et liv i lavt selvværd til et i højt selvværd, gået fra at nedgøre mig selv til i dag at støtte mig selv ubetinget. Det er så meget bedre et sted at LEVE fra.

Når Tina er videre i forhold til ACCEPT,  AT SLIPPE DESTRUKTIVE FØLELSER og ANKOMME I HØJERE SELVVÆRD er min rolle at hjælpe hende med BEVIDST at indtage sit liv på ny efter hendes skilsmisse…SÅDAN VIRKELIG. Hun skal drømme igen, være nysgerrig på livet, have lyst og glæde og opnå den høje livskvalitet, der venter på hende.

Jeg glæder mig til at følge  – og være katalysator for Tina´ udvikling.

 

Vil du gå ind i 2021 med fornyet energi og livslyst?

 

Har du også lyst til for alvor at udvikle dig og gå 2021 i møde med fornyet energi og livslyst, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Læs mere om, hvordan du, ligesom Tina, kan få min hjælp 1:1 her https://maria-steffensen.com/skilsmissecoaching/

Læs mere om onlineforløbet “Skilsmisse og brud – sådan kommer du rigtig godt igennem” her: https://mariasteffensen.thinkific.com/courses/skilsmisseogbrud

Livet er NU, og du har fortjent det bedste liv efter din skilsmisse og dine store udfordringer.

Glæder mig til vi ses 

Kærligst Maria

!!Har du lyst er dette en spændenden artikel om selvværd https://positivepsychology.com/self-worth/ 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This