Skilsmisse og utroskab. Læs om Mariannes oplevelse her

Skilsmisse, utroskab og Mariannes oplevelse

” Så pludselig ser jeg beskeder og billeder sendt mellem ham og hende. Meget intime, meget seksuelle og også meget hengivne og kærlige. Der er nøgenbilleder og talebeskeder.

De kommunikerer også om mig “den kommende ekskone”. Jeg føler, de indirekte gær grin med mig. Jeg får koldsved, stivner og kan ikke bevæge mig, det er så voldsomt”

⁣Dette er ordene fra Marianne, en skøn kvinde, jeg lige har startet op i privat forløb.⁣

Måske du kan genkende dig selv i Marianne

Måske du kan kende dig selv i Mariannes historie!?

⁣Marianne sidder hjemme og tænder sin Ipad, der egentlig faktisk mest er en fælles Ipad for hende og hendes mand. ⁣Manden (gennem 23 år) har glemt at logge af på sine sociale medier og Marianne får hele korrespondancen mellem hendes mand og hans kæreste/elsker smidt lige i hovedet. ⁣

⁣Hun ved godt, hun ikke skal. Men hun kan ikke lade være. Hun læser det hele. ⁣

2 dage forinden har hendes mand givet udtryk for, at han ikke føler gnist mellem dem, og det nok er bedst, de bliver skilt. Marianne var i forvejen slået ud over den meddelelse, men hun havde besluttet sig for at kæmpe for deres ægteskab.⁣ ⁣Da hun så ser korrespondancen her, er det så overvældende, uventet og voldsomt, at hun nærmest går i chok.⁣

Marianne henvendte sig til mig

Marianne henvendte sig heldigvis hurtigt til mig og nu er vi igang, så dette ikke sætter sig som LANGVARIGT TRAUME i hendes krop og sind.⁣ Der ligger en så vigtig og altafgørende rejse foran Marianne, og jeg er glad for at tage den sammen med hende. Hun har brug for kompetent og erfarne hjælp, og jeg har dyb respekt for, at hun har taget ansvar for at søge den.

Du kan læse mere om min tilgang til at hjælpe Marianne her

Traume i utroskab og traumetriggere

Jeg har uploadet en meget populær VIDEO om der her, som jeg vil anbefale dig at se. Den handler også om ⁣

DE TO OVERORDNEDE TRAUME TRIGGERE nemlig:⁣

  • Når noget er FOR MEGET OG FOR HURTIGT

  • Når noget er FOR LIDT OG FOR LÆNGE ⁣

!! Jeg har også en LÆNGERE OPFØLGENDE VIDEO om TRAUME og en TRAUME INFORMERET TILGANG, du kan se her 😊

⁣⁣Ingen skal gå vejen alene. Det er så vigtigt, at du får den rette støtte. Jeg er her til at hjælpe dig

Kærligst Maria

 

Pin It on Pinterest

Share This