Rigtig godt videre efter skilsmisse og brud er dét, jeg inderligt ønsker for dig. Og jeg er sikker på, at det er hvad, du ønsker for dig selv.

Jeg vil være helt ærlig og starte med at slå fast, at det hverken er en “over night” proces eller en lige vej. Men der er virkelig ting, du kan (skal) sørge for at gøre, hvis du ikke vil forlænge din proces eller udsætte din healing og vækst.

 

Healing efter skilsmisse

 

Healing efter skilsmisse og brud, er vigtigt at prioritere. Det er vigtigt, at prioritere din healingsproces. Du har meget, du skal fordøje, regulere og lande i,  Der er mege, du skal forholde dig til indeni dig selv og udenfor dig selv.

Der er sorgprocessen, som er ambivalent i skilsmisse og brud. Det er den fordi, du sørger over et menneske, der stadig går rundt på denne jord og fordi der så mange forskellige tab i en skilsmisse.

Du ved måske ikke noget om sorg og om hvilke følelser, du kan møde. Det kan gøre dig bange og utryg, og du kan tro, at du er ved at blive helt skør.

Det kan være meget forvirrende og meget slidsomt for din krop og psyke. Det er derfor meget vigtigt for dig, at du får viden, så du kan forstå dig selv og redskaber til at hjælpe dig igennem.

 

Det starter med dig

 

Jeg har efterhånden arbejdet med rigtig mange kvinder og mænd i – og efter skilsmisse og brud. Og det er meget tydeligt, at jo før, du accepterer, at det hele starter med dig, jo bedre. Mange fortæller, at de er meget opmærksomme på, hvordan deres børn kommer igennem og videre efter skilsmissen. Jeg kan dog meget klart slå fast: Det der hjælper din børn mest, er at du har det så godt som muligt.

Dine børn er afhængige af dig og mærker, hvordan du har det – også selvom du forøger at skjule det.

 

Din vigtige personlige udvikling

 

Det er bare så vigtigt, at du arbejder med dig selv efter skilsmisse og brud. Er du blevet forladt kan det trigge gamle forladthedssår helt fra din barndom, og det kan gøre at du reagerer meget voldsomt. Det må du få arbejdet med, så du ægte klan få det godt, slippe din eks og bevæge dig godt videre. Når du får ægte healet, vil du og dine børn mærke det tydeligt og det vil smutte positivt af på alt i dig og jeres liv.

Hvis følelser bliver undertrykt, negligeret eller dumlet, så vild e fortsat sidde i kroppen. Og tro mig, de vil spænde ben for dig og for det dejlige liv, du gerne vil have.

 

Dit nye kapitel

 

At ankomme i accept og begynde at bygge dig selv og dit liv op på ny er en vild og samtidig magisk proces. Vel at mærke, hvis du gør det meget bevidst.

Livskrise som skilsmisse og brud har virkelig mulighed for at være den vildeste trampolin til vækst og udvikling, så grib endelig den mulighed.

Du har fortjent virkelig at trives og være glad i dette liv. Faktisk kan din skilsmisse og dit brud være startskuddet til et helt nyt og lysende liv for dig.

 

Den bedste hjælp

 

Det bedste, du kan gøre, er at søge kompetent, erfaren hjælp af et menneske, der har gået vejen og har en rygsæk af vigtig erfaring på lige præcis dette område.

Det her kræver specialist viden og det er vigtigt, at du får comittet hjælp og støtte af én, der virkelig kan facilitere og har et skarpt og kærligt blik.

Du kan så meget rykke dig og du kan få det rigtig godt – også selvom du lige nu måske har det meget svært, og ikke kan se, hvordan det nogensinde skal blive bedre og virkelig godt.

Men jeg lover dig, at det gode liv, er også for dig. Og husk, at det aldrig er hverken for tidligt eller for sent at søge hjælp og komme videre.

 

Et lysere liv

 

Kære kvinde, jeg har et fantastisk tilbud til dig. Nemlig det ultimative forandrende forløb, der hedder “Et lysere liv efter skilsmisse og brud.

Det er til dig, der virkelig vil slippe, forløse, udvikle dig og vækste big time.

Dig, der vil være i god energi, højt selvværd og sund, lækker femininitet.

Dig, der vil vibrere højt, så du tiltrækker fantastiske mennesker, møder og oplevelser i dit liv fremadrettet.

Så tag et af dit livs vigtigste beslutninger og kom med på på forløbet “Et lysere liv”.

Du får simpelthen så meget i det her forløb: Individuel terapi og coaching, 12 gruppesessions, et bibliotek af de vildeste healende redskaber og ressourcer og et fantastisk støttende fælleskab.

Jeg guider, hjælper og støtter dig hele vejen.

Se mere om forløbet her

Den bedste hjælp efter skilsmisse og brud

Den bedste hjælp efter skilsmisse og brudHusk ligeledes at jeg tilbyder en uforpligtende samtale ift at komme i forløb hos mig

Du er velkommen til at kontakte mig her

Kærligst Maria

 

 

Pin It on Pinterest

Share This