Hvordan slipper jeg min eks, er spørgsmål jeg ofte hører. Og det forstår jeg godt, for det er ikke bare et knips med fingrene og noget, der sker overnight.

 

At give slip er udfordrende

 

En af de sværeste og mest udfordrende ting her i livet er at give slip.

At give slip:

  • På det der var
  • På det velkendte
  • På følelser af svigt, jalousi, bitterhed, vrede, kærlighed, skyld og skam
  • På relationer der er/har været betydningsfulde i dit liv

At skulle give slip på relationer i den form, du kender dem og at give slip på følelser, der er drænede for dig at være i igennem længere tid, kræver noget af dig. Det kan virke som en nem beslutning, du blot skal tage…set udefra. Men virkeligheden er at det er mere komplekst end som så.

 

Hvordan du slipper din eks er en dans mellem to poler

 

Hvordan du slipper din eks og uhensigtsmæssige følelser er en dans (kamp) mellem at holde ved og holde fast og samtidig på den anden side at give slip og overgive dig til noget nyt og noget andet.

Du er tryg ved del velkendte og ved lavthængende følelser, fordi de er med til at du ikke laver forandring. Og forandring er en trussel for din gamle del af din hjerne. Den del af hjernen, din reptilhjerne, vil for alt i verden have, at du er tryg. Den er ligeglad med, om du har det rigtig godt og udvikler dig. Den er kun interesseret i, at du overlever.

 

At slippe er din vej til frihed og glæde efter skilsmisse

 

 

Det er ambivalent, fordi din modstand på forandring og din smerte ved at løsne og frigive samtidig er din vej til frihed og mere glæde efter din skilsmisse og dit brud.

Der er stærke kræfter på spil her og der er flere lag i at slippe. Min erfaring, og den er efterhånden stor, er at det er vigtigt, at du lærer, hvordan du bedst og sundest slipper. Det er faktisk essentielt så du ikke kommer til at sidde fast i mørket for længe. Jeg guider dig selvfølgelig i forløb hos mig og holder dig i hånden hele vejen til mere glæde.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om det her meget vigtige emne og få mit take på, hvorfor det er så svær at slippe og hvorfor det er så vigtigt, Og desuden få min guidning til at begynde processen, så linker jeg til en af mine populære videoer nedenfor, hvor du vil få svaret på spørgsmålet: Hvordan slipper jeg min eks.

 

Hvordan du slipper din eks  – Den rette hjælp er alfa og omega

 

Som sagt er det altafgørende at få kompetent, omsorgsfuld og erfaren hjælp, der virkelig rykker i processen med at få det rigtig godt igen efter skilsmisse og brud og i forhold at slippe din eks.

Du er meget velkommen her hos mig 

Jeg vil elske også at hjælpe dig.

Min populære video om at slippe, finder du

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This