Den bedste hjælp efter skilsmisse og brud er præcis, hvad du har fortjent.

En skilsmisse og et brud er en stor, voldsom, livsomvæltende begivenhed. Din verden bliver vendt op og ned. Du skal navigere i så meget både følelsesmæssigt og praktisk. Det er, for rigtig mange, også en traumatisk begivenhed, og uden hjælp, sætter det sig som en blokering i krop, sind og sjæl.

 

Den bedste hjælp efter skilsmisse og brud

 

Når du skal navigere i det hele både følelsesmæssigt og  praktisk er det afgørende for din healing og for at du kommer rigtig godt videre, at du ikke er alene, og at du får den rette hjælp.

Det er vigtigt, at du får hjælp, der er specialiseret. At navigere følelsesmæssigt i en skilsmisse og et brud er både ambivalent og kan være meget kompliceret. Det kræver noget, fordi der er så mange modsatrettede følelse og fordi der er så meget på spil både biokemisk, fysisk og følelsesmæssigt.

 

En vigtig proces

 

Det at heale sundt og komme rigtig godt videre i livet og at træde ud i dit nye kapitel med værdighed og livslyst er en ekstrem vigtig proces. Og det er så vigtigt, at du prioriterer det. Der er ikke noget, der er vigtigere end, hvordan du har med dig selv og livet.  Det er og bliver fundamentet i dit liv og din livskvalitet.

Du kan ikke springe processen over. Du kan ikke bare “lade som om du har det godt”. Jo, det kan du godt, men det er super uhensigtsmæssig hvis du vil have det rigtig godt igen.

At heale, slippe og rejse sig stærkt, sund, værdigt og med glæde og livsgnist kalder på aktive skridt og starter med, at du tager en beslutning om, at du vil noget mere og bedre for dig selv.

 

Et lysere liv

 

Derfor har jeg skabt det vildeste, mest transformerende forløb til dig, der er kvinde og har oplevet skilsmisse og brud.

Det er et forløb, jeg ved, kommer til at skabe livsforandring og stor transformation for dig, der kommer med.

Det indeholder alt det, der virkelig vil rykke, vækste og udvikle dig hen i en sundere, gladere og mere lysende udgave af dig selv.

Så kære kvinde, der har oplevet skilsmisse og brud.

Gør dig selv den tjeneste at gi til dig selv. Gør dig selv, dit liv og dem omkring dig, den tjeneste at tage ansvar for, at du får det rigtig godt igen

 

Den bedste hjælp og så meget værdi

 

Du får så meget af værdi i dette forløb, der både byder på individuel coaching og terapi, gruppesessions, ressourcer og et fællesskab uden lige.

Det her forløb er “one of a kind” og min sjæl er fuldt lagt i det..

Det bliver så godt, så transformerende og så powerfuldt.

“Et lysere liv efter skilsmisse og brud” vil komme til at skabe afgørende forandring i dit liv.

Så skynd dig at hop ind og læs mere. Sig endelig til, hvis du har spørgsmål.

Og husk, at der er begrænsede pladser, så sørg for at få dig tilmeldt, hvis du også vil mere og bedre for dig selv.

Du har fortjent et lysere liv.

Læs mere om forløbet her

Glæder mig til vi ses

Kærligst Maria

Pin It on Pinterest

Share This