Stop al den selvsabotage med et nytårsforsæt!

Det nytårsforsæt gør jo ikke realistisk set at du stopper med at ryge, spise slik, skælde ud på dine børn og din mand, slippe al gammel bagage, smide 10 kg, dyrke mere motion, droppe stress og jag, få en masse selvværd & selvtillid og meditere 2 gange dagligt, fordi du en bestemt aften med et champagne glas i hånden deklarerer, at NU skal det være.

Din krop og dit sind bliver monster stressede, fordi de eeeeeeelsker dine vaner og vil pludselig gøre alt for at modarbejde dig og få dig til at blive at du blive, hvor du er..

Du klemmer mund og baller sammen og liiiiider, mens du kæmper for at holde dit løfte.

Bagefter slår du dig selv i hovedet over, at du IGEN ikke lykkedes…og at du forøvrigt er ugidelig, doven, tyk, grim, gammel, uduelig og uden rygrad.

Men f… filan, det handler ikke om rygrad. Det handler om at forstå, hvordan du roligt og selvopbakkende arbejder dig i den retning, du dybest set ønsker.

Jeg stemmer ? for, at du finder frem til (og nedfælder) dine værdier, standarder, det du dybest set gerne vil og der, du dybest set gerne vil stille dig.

Men gør det nu bevidst, med lidt indsigt i, hvordan dit sind fungerer, med selvkærlighed.

Al din kamp, stress, negative selvsnak, desperation og pisk fører intet godt med sig. Intet!
Vaneændring er kompleks og en proces…
I hvertfald hvis du vil have en virkelig positiv udvikling på den lange bane.


Store skift i livet, kriser, skilsmisser, brud, tab, efterår, forår, fødselsdage, mærkedage. Og nytårsaftner er fantastiske anledninger til at kigge på dig selv og dit liv og mærke, hvad og hvor der skal justeres. So please do!

Jeg ønsker dig et selvkærligt og fantastisk 2020. Et år hvor du ærligt mærker, hvad du vil og dagligt tager de nødvendige skridt i retning af det. Et 2020, hvor du tager ansvar for at søge den hjælp, du har brug for.

Jo, du kan! ❤️

Husk jeg er her til at hjælpe dig!

Du kan også følge mig på Facebook og Instagram hvis du har lyst.

Nytårsforsæt.

Pin It on Pinterest

Share This