Terapi efter skilsmisse er noget af det mest fornuftige. kloge og selvkærlige, du kan gøre, når du står i dit livs krise – nemlig din skilsmisse og dit breakup

At gå igennem skilsmisse er vildt og voldsomt. Er du oveni den, der er blevet forladt, ligger det endnu et smertelag oveni. Der er rigtig mange ting, du skal navigere i. Der er alle de vilde følelser som ofte er modsatrettede og ambivalente. Der er den specielle sorg og sorg proces, du skal igennem. En sorgproces, der er anderledes end ved eksempelvis dødfald, da den, du har mistet, stadig går rundt på denne jord. Du kan potentielt møde ham eller hende nede i Netto, og du skal måske samarbejde med vedkommende om fælles børn.

Herudover kan der sidde traumeenergi i dig efter at være blevet forladt og måske have oplevet utroskab, eller at din eks hurtigt er videre med en ny kæreste. Der er mange tab og sorger i en skilsmisse og alle dine følelser skal have plads.

Desuden er der en masse juridisk, praktisk og økonomisk, du skal forholde dig til. Det er en ordentlig mundfuld og du mærker måske stor utryghed og stress.

 

Terapi efter skilsmisse er afgørende for din healing

 

Min erfaring, og den er efterhånden meget stor, er at det er ret afgørende for din proces og healing, at du får den rette hjælp og støtte – også selvom det måske er år siden, du oplevede skilsmisse. Det er aldrig hverken for tidligt eller for sent at heale og få det rigtig godt.

Terapi efter skilsmisse vil hjælpe dig i alle faser af din proces med at rejse dig efter skilsmisse. Den vil hjælpe dig med at bygge bro mellem det liv, du havde og alt det nye, du skal til at indtage.

En dygtig og erfaren terapeut og coach kan støtte og hjælpe dig. Det bliver dit trygge opbakkende rum. Samtidig skal hun kunne spejle dig og skubbe dig i retning af udvikling, så du rent faktisk får det bedre.

 

At se dig i dit højeste lys

 

Når jeg har dig i forløb, så ser jeg altid dig i dit højeste lys. Jeg ser alt dit potentiale og din unikke styrke. Jeg hjælper dig til også selv at se det og virkelig træde ind i din personlige power.

Du har fortjent et fantastisk liv. Du har fortjent at få det rigtig godt, og det er altid udgangspunktet her hos mig.

Og det er i den grad muligt. Også for dig. For jeg ser hver eneste dag mennesker, der har det virkelig svært, få det så meget bedre  – og ofte bedre end nogensinde før.

Det er selvfølgelig ikke en overnight proces. Det kræver et godt samspil og samarbejde med din terapeut. Det er en vigtig og tæt proces, hvor hvert eneste skridt i den rigtige retning tæller. Du skal have hjælp til  – og guide til at tage de skridt.

 

Den rette hjælp er central

Du hverken skal eller kan regne vejen ud. Du skal, af din terapeut og coach, have de rette redskaber og guides hele vejen. Det er vigtigt, at du bliver mødt der, hvor du er. Og det er vigtigt, at der bliver arbejdet både med det der ligger og blokerer af gamle sår og overbevisninger og at du hjælpes fremad – og ind i dit nye kapitel af livet.

Find et menneske, hvis energi du gerne vil være en del af. Find et menneske til at guide dig, der har specifik erfaring på dette område. Det kræver det, for der er så mange blindgyder og så meget ambivalens. Det skal dion terapeut og coach skarpt kunne navigere i.

Find også et menneske, der walker sin talk. Lever din terapeut og coach et godt liv. Er vedkommende vågen og sund i sit eget liv. Det er meget vigtigt. Alt er jo energi. Du ønsker ikke at komme i hænderne på et udbrændt og ubevidst menneske.

 

Terapi efter skilsmisse er en investering for resten af dit liv

 

Den personlige vækst du opnår og den power og selvkærlighed, du kommer til at leve i er uvurderlig. Den healing der sker og den følelsesmæssige frihed du indtager er fantastisk. Det er en gave for resten af dit liv og det er en investering i din livskvalitet.

Alt starter med dig. Så alt det du giver til dig selv, giver du til dem omkring dig inklusiv til dine børn.

Dine børn læser dit nervesystem og mærker din energi. Derfor er det vigtigt at du starter med dig selv, og du forstår, at du skal have det godt for at kunne være noget for andre og dig selv.

Du er velkommen hos mig, hvis du vil rigtig godt videre efter din skilsmisse og dit breakup.

Du kan læse mere om min tilgang her

Og du kan se min video om min skønne klient Johannes proces her

Kærligst Maria

 

Pin It on Pinterest

Share This