Skilsmisse: Min eks fylder mine tanker

 

Jeg møder dagligt mennesker her hos mig, der har et meget stort fokus på deres eks mand/kone. De fokuserer på hvad deres eks laver og med hvem og selvfølgelig også hvad deres børn laver med deres eks og andre (eks´ nye kæreste).

Det er helt forståeligt. Og hvis du har det sådan, er du bestemt ikke alene. Men det er vigtigt, at få arbejdet med at hente dit fokus hjem til dig selv og vigtigt at frigøre dig fra at andre (din eks og vedkommendes kæreste) skal være bestemmende for dit liv, din livskvalitet og din glæde.

Du kan læse mere om min unikke tilgang til at hjælpe dig her

 

Jeg kan ikke blive lykkelig, hvis……

 

” Jeg kan ikke blive lykkelig, hvis min eksmand nye kæreste bliver ved med at være i hans (og vores barns) liv”

I en af gårsdagens sessions med min skønne klient Lise, arbejdede vi med denne overbevisning, som sad dybt i hende. ⁣

Måske du genkender den her? ⁣
(Jeg møder i hvert fald mange her hos mig, hvor deres eks og eks’ nye kæreste stjæler deres fokus, energi og lykke)⁣

Lise er kommet SÅ langt og har det efterhånden rigtig godt. Men den her overbevisning har hængt over hende som et usynligt loft for hendes lykke.

 

Min eks fylder mine tanker og bliver en begrænsende overbevisninger

 

Det er SÅ vigtigt at bløde de her begrænsende overbevisninger op og ændre dem, for de repræsenterer IKKE sandheden om dig, dit liv og din lykke. ⁣Og jeg kan garantere, at Lises loft er i gang med at blive hævet BIG TIME.

Elsker hvordan det her arbejde rykker. ⁣Elsker hvordan Lise rykker. ⁣

 

Andre begrænsende overbevisninger, jeg møder:⁣

 

“𝙅𝙚𝙜 𝙚𝙧 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝟱𝟬 𝙤𝙜 𝙛𝙖̊𝙧 𝙖𝙡𝙙𝙧𝙞𝙜 𝙚𝙩 𝙛𝙖𝙣𝙩𝙖𝙨𝙩𝙞𝙨𝙠 𝙥𝙖𝙧𝙛𝙤𝙧𝙝𝙤𝙡𝙙 𝙞𝙜𝙚𝙣” ⁣
“𝙅𝙚𝙜 𝙝𝙖𝙧 𝙢𝙞𝙨𝙩𝙚𝙩 𝙖𝙡𝙩, 𝙤𝙜 𝙟𝙚𝙜 𝙚𝙧 𝙣𝙤𝙠 𝙗𝙖𝙧𝙚 𝙚𝙣 𝙖𝙛 𝙙𝙚𝙢, 𝙙𝙚𝙧 𝙖𝙡𝙙𝙧𝙞𝙜 𝙗𝙡𝙞𝙫𝙚𝙧 𝙧𝙞𝙜𝙩𝙞𝙜 𝙜𝙡𝙖𝙙 𝙞𝙜𝙚𝙣”
“𝙅𝙚𝙜 𝙠𝙤𝙢𝙢𝙚𝙧 𝙢𝙞𝙜 𝙖𝙡𝙙𝙧𝙞𝙜 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙙𝙚𝙩 𝙝𝙚𝙧. 𝙅𝙚𝙜 𝙩𝙞𝙡𝙜𝙞𝙫𝙚𝙧 𝙖𝙡𝙙𝙧𝙞𝙜 𝙙𝙚𝙩, 𝙝𝙖𝙣 𝙜𝙟𝙤𝙧𝙙𝙚 𝙢𝙤𝙙 𝙢𝙞𝙜”
“𝙃𝙖𝙣/𝙝𝙪𝙣 𝙫𝙖𝙧 𝙣𝙤𝙜𝙚𝙩 𝙝𝙚𝙡𝙩 𝙨𝙥𝙚𝙘𝙞𝙚𝙡𝙩. 𝙅𝙚𝙜 𝙢ø𝙙𝙚𝙧 𝙖𝙡𝙙𝙧𝙞𝙜 𝙨𝙖̊𝙙𝙖𝙣 𝙚𝙣 𝙢𝙖𝙣𝙙/𝙠𝙫𝙞𝙣𝙙𝙚 𝙞𝙜𝙚𝙣” ⁣
“𝙅𝙚𝙜 𝙝𝙖𝙧 𝙗𝙖𝙧𝙚 𝙞𝙠𝙠𝙚 𝙢𝙤𝙙𝙚𝙩 𝙩𝙞𝙡 𝙖𝙩 𝙜ø𝙧𝙚 𝙣𝙤𝙜𝙚𝙩 𝙖𝙣𝙙𝙚𝙩, 𝙨𝙖̊ 𝙟𝙚𝙜 𝙢𝙖̊ 𝙣𝙤𝙠 𝙗𝙖𝙧𝙚 𝙖𝙛𝙛𝙞𝙣𝙙𝙚 𝙢𝙞𝙜 𝙢𝙚𝙙 𝙖𝙩 𝙙𝙚𝙩 𝙞𝙠𝙠𝙚 𝙗𝙡𝙞𝙫𝙚𝙧 𝙗𝙚𝙙𝙧𝙚” ⁣

Og endnu flere:
“𝙅𝙚𝙜 𝙚𝙧 𝙞𝙠𝙠𝙚 𝙜𝙤𝙙 𝙩𝙞𝙡 𝙙𝙚𝙩…”
“𝙅𝙚𝙜 𝙠𝙖𝙣 𝙞𝙠𝙠𝙚 𝙛𝙞𝙣𝙙𝙚 𝙪𝙙 𝙖𝙛 𝙙𝙚𝙩”
“𝙅𝙚𝙜 𝙝𝙖𝙧 𝙙𝙚𝙩 𝙗𝙖𝙧𝙚 𝙞𝙠𝙠𝙚 𝙞 𝙢𝙞𝙜”
“𝙅𝙚𝙜 𝙜ø𝙧 𝙖𝙡𝙩𝙞𝙙 𝙙𝙪𝙢𝙢𝙚 𝙩𝙞𝙣𝙜”
“𝙅𝙚𝙜 𝙚𝙧 𝙞𝙠𝙠𝙚 𝙨𝙢𝙪𝙠, 𝙩𝙮𝙣𝙙, 𝙠𝙡𝙤𝙜, 𝙨𝙟𝙤𝙫 𝙣𝙤𝙠”

Overbevisninger enten ødelægger eller skaber dit liv!!

Det er så vigtigt, at få arbejdet virkelig sundt, effektivt og kærligt med alt det, der begrænser og blokerer dig.
Det er faktisk afgørende for din livsglæde og livskvalitet.

Hvis du kan mærke, ligesom Lise her, at det er NU du skal rykke dig, udvikle dig og virkelig rejse dig sundt, stærkt og ægte efter din skilsmisse og dit parforholdsbrud, så vid at jeg er her til at hjælpe dig.

Du kan læse mere om min hjælp her

Og kontakte gerne for en uforpligtende samtale her

Se også endelig min seneste video til dig her 

Kærligst Maria

Skilsmisse coaching og terapi

Pin It on Pinterest

Share This