Hvornår får jeg det bedre efter min skilsmisse, er et spørgsmål, jeg naturligvis ofte får.

Og jeg kan godt forstå det, For når det er så svært, forvirrende og smertefuldt, så vil du bare gerne have det går væk….hurtigst muligt.

Det er dog sådan, at de svære følelser og den urolige tilstand indeni dig ikke bare sådan lige går væk. Og den går slet ikke væk af sig selv.

 

Hvornår får jeg det bedre efter min skilsmisse!

 

Der er en meget brugt sætning, der lyder: “Tiden læger alle sår”. Desværre er det bare slet ikke sådan.

Tiden kan lægge en afstand til det, der er sket. Men den læger/ healer/ reparerer intet i sig selv. Det er absolut, hvad du gør med tiden efter din skilsmisse, der er afgørende.

Hvad du gør, efter din skilsmisse, og hvordan du forholder dig har stort betydning for, hvor lang tid det tager at komme videre efter skilsmisse og parforholdsbrud. Immervæk hvis du vil oprigtigt rigtig godt videre og ikke bare “lære at leve med det” eller leve halvt.

 

Flere faktorer spiller ind

 

Der er flere faktorer, der spiller ind på, hvor lang tid, det tager at komme videre efter skilsmisse på en ægte god måde. Det er i hvert fald min, efterhånden store, erfaring.

Der er nogle generelle faktorer. Og en af dem, er at vi generelt kommer hurtigere og bedre videre efter skilsmisse og livskrise, når vi ikke er alene i vores proces. Når vi får kompetent professionel hjælp og støtte og har et godt “støttehold” omkring os af familie og venner, så har vi en virkelig god base for at rykke os hurtigere og bedre.

Herudover er der selvfølgelig individuelle faktorer. Vi er alle forskellige og har forskelligt med i vores bagage og oplevet forskellige ting gennem vores opvækst.

 

Individuelle faktorer

 

Det, som jeg blandt andet set, har stor betydning er hvad du samlet sammen gennem din opvækst og dit liv af ubearbejdede følelser, sorg, traume og svigt. Det er hvordan dit grundlæggende selvværd – det vil sige din indre følelse af værdi og at være lige som du skal være.

Ligeledes er dit grundlæggende tilknytningsmønster også en faktor her. Dit tilknytningsmønster bliver grundlagt i din barndom og siger noget om, hvordan du har det i relationer og i din tilknytning til andre mennesker. I voksenlivet folder dette mønster sig især ud i romantiske relationer.

Hvis du for eksempel har et overvejende ængsteligt tilknytningsmønster, så er dit grundsår/ din grundproblematik: Frygten for at blive forladt.

 

Når du bliver forladt

 

Når du så oplever skilsmisse og at blive forladt, rammer det lige ned i din største frygt og det kan sende dig ud i meget stor uro, ængstelighed, affekt og dyb krise.

Her er det meget vigtigt, at du får hjælp af et menneske/ terapeut/ behandler/psykolog/ coach, der ved noget omkring tilknytning og tilknytningsmønstre, så du kan få den rette hjælp til at regulere dig selv.

 

Kompetent, erfaren hjælp er afgørende

Igen vil jeg slå fast, at den hjælp, du får, efter din skilsmisse og dit brud er så vigtig. Får du hjælp og støtte og konkrete redskaber målrettet dig, vil din rejse gennem og ud på den anden side af skilsmisse blive bedre og kortere.

Den hjælp, jeg tilbyder, tager afsæt i både den biokemi, der er på spil, dine individuelle faktorer og psykologi, tilknytningsmønster, den ambivalente sorg i skilsmisse, din identitet og meget mere.

Her arbejder vi i flere lag. Det vil sige både med det underbevidste og bevidste. Vi arbejder kognetivt, somatisk, nervesystemsregulerende og så laver vi det vigtige energiarbejde.

 

Fantastisk tilbud til dig

 

Lige nu har jeg et fantastisk tilbud til dig – nemlig mit nye forløb “Et lysere liv efter skilsmisse og brud”. Det er et helt unikt og nøje sammensat forløb til kvinder, der har oplevet skilsmisse og brud. Du er velkommen uanset, hvornår bruddet fandt sted, uanset din alder og uanset hvor du er i din proces.

I dette forløb får du både individuel terapi og coaching med mig og herudover hele 12 gruppesessions, hvor der også vil være fokus på dig individuelt.

Det er nøje skræddersyet til virkelig at give dig positiv udvikling og stor værdi.

Det er ikke kun healing af dit hjerte, din sorg, dine traumer. Det er din vej til din vildeste personlige udvikling.

Jeg følger dig tæt og guider, støtter og hjælper dig hele vejen i hele 3 måneder.

De 3 måneder kan blive fuldstændig banebrydende for dig og er potentielt de 3 vigtigste måneder i dit liv.

Lad være med at vente og vente på at få det bedre. Tag et aktivt valg om at du vil mere og bedre for dig selv.

Vi starter snart og der er begrænsede pladser.

Du kan se mere om forløbet og tilmelde dig her 

Kærligst Maria

!! Bemærk at du altid er velkommen til en indledende, uforpligtende samtale med mig. skriv blot til mig her

Husk ligeledes at jeg tilbyder individuelle forløb til mænd og kvinder. Læs mere her

 

Pin It on Pinterest

Share This