Hjælp efter skilsmisse. Vel at mærke den rette kompetente hjælp er et afgørende led i din proces med at få det rigtig godt igen efter skilsmisse.

Mange venter alt for længe med at søge den rette hjælp, og det er ærgerligt. Du kan faktisk ikke få den rette hjælp hurtigt nok efter din skilsmisse og dit brud.

 

Tiden efter skilsmisse og brud er forvirrende

 

Tiden efter en skilsmisse og et brud er forvirrende og stressende. Du sover måske ikke, dit nervesystem er på overarbejde, du er i chok og sorg og mærker et vivar af følelser. Samtidig er der rigtig meget udenfor dig selv, som du skal tage stillig til som økonomi, børn, deleordning, bolig, jura, praktik og meget andet.

Det er en kæmpestor belastning af gå igennem en skilsmisse og et brud. Det er en gennemgribende livkrise, og der så meget, du skal navigere i.

At bruge tid og energi på at finde den rette hjælp kan virke helt uoverskueligt og samtidig også skræmmende.

Du har måske aldrig fået terapi og coaching før, og har måske lært og fortalt dig selv, at “det burde du da selv klare”. Dette og mange andre faktorer kan fraholde dig fra at handle på noget så vigtigt som at få den rette professionelle hjælp efter din skilsmisse og dit brud.

 

Hjælp efter skilsmisse skal være specialiseret

 

Efter at have haft rigtig mange kvinder og mænd i forløb, er det blevet meget tydeligt for mig, at det er uhyre vigtig, at den hjælp, du får, er erfaren og specialiseret.

Der er rigtig mange lag i – og meget kompleksitet i at komme godt igennem og videre fra en skilsmisse og et brud. Der er så meget på spil af ambivalent sorg, biokemi (afhængighed, at give slip), mønstre, overbevisninger, ego, grænser, indre barn, skyggearbejde, nervesystem og meget mere.

Det kræver en specifik viden og forståelse og herudover er det, i min optik, vigtigt at få hjælp f et menneske, der selv har gået vejen og for øvrigt stadig gør det.

 

Hjælp efter skilsmisse er aldrig for sent

 

De fleste ønsker, som sagt, at de havde opsøgt den rette hjælp noget før, så de ikke skulle have brugt måske flere år på at hænge fast i bitterhed, tristhed, smerte, jalousi, vrede, sorg, forladthed og så videre.

Med det sagt, så er det vigtigt, at du ved, at det aldrig hverken er for sent eller for tidligt at få den rette hjælp og begynde processen og rejsen mod at få det bedre og, for mange, bedre end nogensinde før.

Det kan virke uopnåeligt, hvis du lige nu har det rigtig svært. Men jeg lover dig, at det også er muligt for dig at få det rigtig godt.

Det er ikke en overnight proces og det kræver, at du tager en aktiv beslutning om, at det er det, du vil. Du vil mere og bedre for dig selv.

Start med at række ud. Læs om min tilbud om hjælp til dig

Skriv så til mig og book en indledende, uforpligtende samtale.

Så har du allerede begyndt at tage ansvar for at få det bedre.

Jeg glæder mig til at lære dig at kende og hjælpe og støtte dig hele vejen til et liv med en høj livskvalitet.

Se mere om mit nyeste forløb for kvinder her  

Du kan ligeledes se mine øvrige tilbud om hjælp her

Kærligst Maria

Hjælp efter skilsmisse

Skilsmisse coaching og terapi

 

Pin It on Pinterest

Share This