Sådan kommer du videre efter skilsmisse og breakup

 

Sådan kommer du videre efter skilsmisse og breakup, er overskriften på dette indlæg. Og det er meget relevant. For jeg oplever rigtig mange efterspørger hjælp her. “Hvordan” er et spørgsmål mange står med. Særligt når de er blevet forladt af en partner, men også hvis de selv er den, der er gået.

At håndtere den følelsesmæssige smerte kan føles overvældende og efterlade dig med en dyb følelse af sorg og usikkerhed omkring fremtiden. Hvis du står i denne situation, er du ikke alene . Mange har været igennem det samme og fundet vejen til heling, styrke og glæde.

 

Sådan kommer du videre efter skilsmisse og breakup med kompetent hjælp

 

Jeg hedder Maria Steffensen og jeg er coach, terapeut og mentor specialiseret i professional hjælp til kvinder og mænd efter skilsmisse, breakup og hjertesorg.

Jeg har haft rigtig mange kvinder og mænd i forløb og ser på daglig basis, hvordan vi mennesker kan rejse os og komme rigtig godt videre efter skilsmisse, breakup og livskriser.

Dette indlæg vil give dig nogle værdifulde råd og konkrete værktøjer. De vil virkelig kan hjælpe dig med at komme videre, genopbygge sit selv og hente livsglæde hjem til dig selv igen.

 

Erkend dine følelser  – det er OK at have det svært

 

Efter en skilsmisse og et breakup er det normalt at opleve en bred vifte af følelser som sorg, vrede, skam og fortvivlelse. Mange forsøger at undertrykke disse følelser, men for at kunne hele er det vigtigt at erkende og bearbejde dem

Tip: At føre en dagbog kan hjælpe dig med at forstå og organisere dine følelser. Det absolut bedste og mest forandrende vil være at søge professionel terapi og coaching, hvor du kan få støtte og hjælp til at navigere gennem de svære følelser og hele din proces.

 

Tid heler intet i sig selv, men tid er samtidig vigtigt

 

Heling og at komme rigtig godt videre efter skilsmisse og breakup tager tid. Det er vigtigt at forstå, at der ikke findes en fast tidsramme for hvornår du burde”burde” have det bedre. At komme videre er en proces over tid og det er skridt for skridt i den rigtige retning. Samtidig er det vigtigt, at du ved, at det ikke er en passiv proces at hele og få det godt, og at tide på ingen måde læger alle sår. Det, der er afgørende vigtigt, er hvad du gør med tiden. Det er vigtigt, hvordan du arbejder med dig selv, dit nervesystem og alle dine følelser.

Det kan være meget hjælpsom at etablere fast støttende og løftende ritualer og at få konkrete redskaber, som du kan benytte dig af.

 

Omgiv dig med støtte

 

Det kan være fristende at isolere sig efter at være blevet forladt og have oplevet skilsmisse og breakup. Men det er meget vigtigt, at række ud efter professionel støtte og kompetent og erfaren hjælp. Det kan være den afgørende faktor i ordentligt at komme videre og få det rigtig godt igen.

Det er selvfølgelig også rigtig vigtigt og godt med støtte fra familie og venner. Men det er og bliver aldrig den samme hjælp som professionel hjælp.

Så tøv ikke med at række ud og få prioriteret den hjælp til dig selv. Jeg får rigtig meget feedback fra mine klienter om at det er den bedre gave, de har givet sig selv.

 

Lad mig hjælpe dig

 

Hvis du kæmper med at finde vej efter din skilsmisse, dit breakup og din livskrise, er jeg her til at hjælpe dig.

Jeg er her til at støtte, guide og hjælpe dig igennem og videre ud i dit nye livskapitel, så du kan genopbygge dit liv og finde glæden igen.

Book en indledende samtale med mig her og lad mig hjælpe dig til at skabe en ny begyndelse for dig.

Er du klar til at tage det første skridt? Er du færdig med at vente?

Du har fortjent det bedste

Glæder mig til at møde dig

Kærligst Maria

Se en af mine populære videoer om emnet her

Pin It on Pinterest

Share This