Privatlivspolitik

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Når du køber mine produkter og tilmelder dig mit nyhedsbrev, giver du samtidig samtykke til at jeg må kontakte dig via e-mail med tilbud og nyhedsbreve. Jeg behandler dine oplysninger, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve.
Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet på linket i bunden af de e-mails, du modtager eller ved at kontakte mig på info@maria-steffensen.com

Betingelser:

Ift. køb af onlinekurser modtager jeg betaling via Stripe.com med Visa, Mastercard og American Express. Stripe.com er en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol, hvilket betyder, at dine informationer ikke kan aflæses.
Beløbet er i DKK og moms er inkluderet.
Ved køb af onlinekurser er kursusplatformen tilgængelig kort efter betaling, og du har adgang til alt materialet med det samme. Kurset er dit eksklusivt og onlineadgangen gives til dig personligt. Det vil sige, at det ikke er tilladt at dele indholdet med andre. Der gives ikke penge retur for kurset, og der er ikke 14 dages fortrydelsesret på onlineprodukter, du får adgang til med det samme. Kvittering sendes til den mail, du har oplyst ved købet.
Alle rettigheder til trykt og digitalt materiale, tilhører Maria Steffensen. Ved køb opnås brugsret til det købte materiale/produkt. Det købte materiale/produkt er personligt og må ikke bruges til andre formål, end hvortil det er købt. Specifikt må materialet/produktet ikke anvendes i direkte eller indirekte konkurrence med Maria Steffensens virksomhed.

Fortrolighedspolitik:

Denne fortrolighedspolitik omhandler, hvorledes jeg behandler, bruger og beskytter de oplysninger, jeg kommer i besiddelse af i forbindelse med dit køb af produkter og ligeledes i forbindelse med dit besøg på min hjemmeside www.maria-steffensen.com og din tilmelding til mit nyhedsbrev.
Jeg behandler dine oplysninger med største respekt og fortrolighed. Når du køber mine ydelser og produkter og vælger at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du de betingelser, der er beskrevet i denne fortrolighedserklæring.
Når du køber mine ydelser og produkter eller skriver dig op til at modtage mine nyhedsbreve accepterer du, at jeg opbevarer de informationer, du giver mig i denne forbindelse. Alle dine brugerinformationer opbevares i databaser, som er sikret af en bred vifte af kontrollerede branchestandarder.
Data indsamlet via tilmelding til mine nyhedsbreve anvendes til markedsføring på sociale medier samt til at sende dig nyhedsbrevet. Data indsamlet i forbindelse med køb af onlinekurser og produkter anvendes udelukkende til at levere og fakturere produktet.
Jeg opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger har jeg enten fået i forbindelse med dit køb af produkter eller ydelser eller i forbindelse med din tilmelding til mit nyhedsbrev. Disse oplysninger bruger jeg udelukkende til at opfylde den aftale, jeg har med dig som kunde dvs. fakturering i forbindelse med køb af produkt og ydelse, sende dig nyhedsbreve og inspiration og min interesse i at markedsføre min virksomhed.
Mine onlinekurser ligger på kursusplatformen Thinkific https://www.thinkific.com/privacy-policy/, der overholder den gældende persondatalov og mine nyhedsbreve sendes ud via et system, der hedder mailchimp https://mailchimp.com/, der ligeledes overholder den gældende persondatalov. Dine oplysninger anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, så skal du give samtykke til, at jeg opbevarer dine data til dette formål. Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.
Jeg opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.



Du er altid velkommen til at rette henvendelse, hvis du har spørgsmål i denne henseende til info@maria-steffensen.com

Cookies

Mit website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Du kan slette eller blokere cookies her
https://minecookies.org/cookiehandtering/

Formålet med cookies på mit website er
At gennem dine indstillinger
At måle trafik og lave statistik
At målrette og styre annoncering

Mit website anvender cookies fra Google Analytics og Facebook.