Velkommen, dejligt du er her!

Du har brug for forandring og du ved ikke, hvor du skal begynde?

Du er bestemt ikke alene og vi har alle brug for en hjælpende hånd ind imellem. Det er intelligent, respektfuldt og selvkærligt at søge den hjælp, vi har brug for.
Min levevej og min passion er at coache, assistere og guide mine kunder til at foretage de forandringer, der skal til, for at de kommer til at leve det liv de ønsker. Jeg hjælper med at opbygge selvtillid og selvværd, at erstatte dårlige vaner med gode, at sortere i mentale overbevisninger og at stå sundt og godt både fysisk og psykisk.
Jeg har altid været fascineret af, hvordan vi som mennesker har det bedst muligt. Jeg elsker forandringsprocessen med mine kunder og jeg bliver fuldstændig begejstret over, hvilket fantastisk potentiale ALLE virkelig har.
Gennem mine mange år med arbejdet med andre mennesker har jeg tilegnet mig fantastisk viden og redskaber, der virkelig ”rykker” mine kunder. Jeg er godt uddannet indenfor sundhed, ernæring, motion samt coaching og terapi og har selvfølgelig både masser af teoretisk og praktisk viden i min rygsæk. Jeg har efterhånden coachet rigtig mange børn, unge voksne, familier, kvinder og mænd. Hver eneste session har lært mig en masse.
Den mest værdifulde læring for mig har dog været ”livets skole”, mit eget liv. Og I særdeleshed har jeg lært en masse fra de udfordringer, jeg har mødt. Jeg har lært og erfaret på egen krop, at selv de største udfordringer i vores liv kan føre den mest utrolige udvikling med sig. Det har det gjort for mig. Og jeg ser det ske gang på gang hos mine kunder.
Sandheden er, at vi alle gennemlever kriser i løbet af vores liv. Det er en del af at være menneske. Ingen af os kommer igennem livet uden sygdom, dødsfald, skilsmisser, nederlag, ulykker, smerte, følelsen af være fastlåst, bristede drømme og fortvivlede håb. Det store spørgsmål er, hvad du gør ved den udfordring eller krise. Hele forskellen i at vende situationen til din fordel ligger i, hvordan du håndterer udfordringen.
Din største krise rummer din største udviklingsmulighed. Det kan virke provokerende, hvis du står midt i smerte og sorg. Jeg ved det godt. Men det er sandt og jeg vil meget gerne hjælpe dig med at se og opleve den udvikling på egen krop. Jeg kan hjælpe dig til at vokse som menneske og stå stærkere og smukkere end nogensinde. Du kan stå midt i dit livs orkan og alligevel få små lykkeglimt og formå at få det bedste ud af den situation, du er landet i. Du får troen på og lysten til livet tilbage.
Jeg har redskaberne og vil guide dig hele vejen. Du skal blot comitte dig.

Det fysiske og mentale hænger sammen.

I min tilgang arbejder jeg både med kroppen og psyken/ det mentale aspekt af dig. De to hænger uløseligt sammen. Derfor får mine kunder de bedste redskaber til at få det rigtig godt både fysisk og mentalt. Min erfaring er, at resultaterne ved at kombinere sundhedscoaching med Life coaching er helt fantastiske.
Du fortjener at leve det liv, du ønsker. Du skal ikke lade dig begrænse eller være offer for livets omstændigheder. Der er så meget power i dig som venter på at blive frigjort.
Jeg glæder mig til at assistere dig i din næste vigtige rejse mod en sundere og gladere udgave af dig fysisk og mentalt.
Jeg tilbyder en-til-en coaching forløb via skype eller fysisk her i Spanien, gruppeforløb, foredrag, workshops, fysisk ”bodybooster” træning og ”dance it out” danse terapi forløb.
Professionelt er jeg uddannet indenfor coaching, psykoterapi, socialrådgivning, familie terapi, ernæringsterapi (indenfor skolen for ”Functional medicine”) og teater, musik, bevægelse og fysisk træning.
Privat er jeg er født og opvokset i Danmark, og nu bosiddende med mine to døtre i Sydspanien.
Jeg glæder mig meget til at møde dig.

Maria
Layer
Layer
Layer