”Pas godt på din krop…du bor i den”

I Sundhedscoachingen hjælper jeg dig effektivt og empatisk med at optimere din sundhed og kropsglæde. Vi identificerer dine symptomer og den dybereliggende årsag til, at du har det, som du har det. Jeg anbefaler dig herefter naturlige behandlingsmuligheder, ofte den rette kostsammensætning og eventuelle naturlige kosttilskud, og giver dig effektive redskaber til at ændre de uhensigtsmæssige vaner, du har, og erstatte dem med sundere og mere opbyggende vaner.
Vi ved alle, at en gulerod er sundere end en chokoladebar. Udfordringen er at implementere denne viden, i vores hverdag. At guide dig i denne forandringsproces er én af mine spidskompetencer. Og tro mig, det handler ikke bare om viljestyrke og ”at tage sig sammen”!

Har du tabt modet i forhold til at være vedholdende i dine sunde vaner, så book en tid hos mig, og jeg vil hjælpe dig på rette vej. Jeg sundhedscoacher meget bredt og har kunder med alt fra kræftdiagnoser, gigtlidelser, stress, depression, manglende energi, fordøjelsesproblemer, hormonelle ubalancer til vægttab og ønske om generel sundere livsstil og dermed øget livskvalitet.

Inkluderet i prisen er forberedelse baseret på et spørgeskema, som du får tilsendt og udfylder, inden vi mødes til første session. I prisen er ligeledes inkluderet et kort resume af forløbet. Jeg glæder mig til at guide og støtte dig.